Šakirin otac završio u bolnici: Pevačica ga ne ispušta iz vida, konačno isplivali detalji o njegovom stanju

Vesti 21.06.2024 16:44 0

Šakira je posvećena ćerka koja pomaže da se njen otac oporavi...

Šakira

Courtesy Hard Rock International / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šakira je i dalje u Kolumbiji sa svojim ocem Vilijamom Mebarakom, koji se navodno oporavlja.

Kako izveštavaju lokalni mediji gospodnin Mebarak (92) je napustio Jedinicu intenzivne nege (ICU) i prebačen je u redovnu sobu, što ukazuje na poboljšanje njegovog zdravlja.

Vilijam je primljen 6. juna zbog respiratornih komplikacija, ali postoji nada da se njegovo zdravlje popravlja. Šakira je ostala u svojoj domovini da bi pratila zdravlje svog oca. Ona je često posećivala Ibero-američku kliniku gde se on leči. Kako prenosi ,,Radio Caracol", nakon što je gospodin Mebarak premešten sa intenzivne nege on je bio podvrgnut lekarskim pregledima koji su potvrdili da se njegovo stanje poboljšalo.

Tokom svog boravka u Kolumbiji, uz posete bolnici, 47-godišnja pevačica je primećena i na lokalnim mestima.  Ona  je primećena 18. juna kako večera u ,,Olio Ristobar"-u, restoranu u severnoj Barankilji.

 

 

Profil restorana je podelio fotografiju legendarne umetnice sa osobljem, koje je izrazilo zahvalnost na njenoj poseti i poželelo njenom ocu brz oporavak.

Pored posete restoranu, Šakira je viđena i u tržnom centru Viva sa decom Milanom (11) i Sašom (9) kako ulazi u kliniku u kojoj joj je otac.

Zdravstveni izazovi Vilijama Mebaraka

Ovo nije prvi put da se gospodin Mebarak suočava sa zdravstvenim izazovima. Njegovo stanje se pogoršalo od 2022. U maju 2022. doživeo je pad koji je za posledicu imao povredu glave. Šakira je podelila detalje o incidentu na svojim društvenim mrežama, opisujući kako ga je pratila u kolima hitne pomoći do medicinskog centra u Barseloni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Gospodin Mebarak je u oktobru 2022. godine doživeo moždani udar i bio je nekoliko dana hospitalizovan, a Šakira je prisustvovala njegovim rehabilitacionim terapijama kako bi pomogla njegovom oporavku.

On je 2023. godine podvrgnut operaciji hidrocefalusa. Šakira je otputovala u Kolumbiju da bi bila uz njega tokom njegovog oporavka, baš kao što to čini i sada. Iako ne znamo kakva je budućnost 92-godišnjeg oca, jedno je sigurno - Šakira je posvećena ćerka koja pomaže da se njen otac oporavi, prenosi Hola! .

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading