Šakira napravila dramu: Konačno otkrila tajnu pesme u kojoj je isprozivala Pikea, javnost na aparatima!

Vesti 14.06.2024 16:57 0

Šakira je otkrila pozadinu pesme „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, koji je od tada postao jedan od njenih najvećih hitova ikada

Šakira

EPA

Šakira je otkrila sve.

Kolumbijska pevačica se sprema za najveću turneju u svojoj karijeri, koja obuhvata različite faze njenog života i muzike.

U novom intervjuu za Rolling Stone, je govorila o inspiraciji koja stoji iza njenog najnovijeg albuma, uključujući priču o tome kako je nastala njena hit pesma sa Bizarrapom i kako je njen menadžer pokušao da je od javnog diskutovanja o odnosu sa Žerardom Pikeom.

Šakira je govorila o svojoj muzici i njenom novom životu u Majamiju. Takođe je otkrila pozadinu pesme „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, koji je od tada postao jedan od njenih najvećih hitova ikada.

 

 

„Patnja koju sam osećala bila je verovatno najveća koju sam ikada iskusila u svom životu, i ponekad me je sprečavala da funkcionišem“, rekla je kada je razgovarala o periodu u svom životu, koji je uključivao njen razvod od Pikea i zdravstvene probleme sa kojima se suočavao njen otac.

„Osećala sam se kao da mi je neko napravio rupu u grudima. A osećaj je bila tako stvaran, skoro fizički. Fizički sam osećala kao da imam rupu u grudima i da ljudi mogu da vide kroz mene.”

Kada je počela da sarađuje sa Bizarapom, Šakira je otkrila da je osetila veliko „olakšanje“ kada se tako otvoreno izražavala.

„Menadžer mi je tada rekao: ’Molim te, promeni tekst‘“, rekla je ona. „Naravno, razmišljala sam o mogućim ishodima i pokušavala sam da izračunam rizike, ali sam rekla: „Ja sam umetnica. Ja sam žena. Ja sam ranjena vučica. I niko ne treba da mi govori kako da ližem svoje rane.“ 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading