Obećala im je jednu stvar: Šakira otkrila kako je biti samohrana majka 2 dece, život joj se potpuno okrenuo naopačke

Vesti 21.03.2024 11:30 0

„Obećala sam im da će imati majku koja će se smejati koliko god može, jer oni to zaslužuju“

Šakira

EPA

Šakira je iskrena o životu kao samohrana majka svoja dva sina.

U novom intervjuu sa Zejnom Louom, pevačica poznata po pesmi „Hips Don’t Lie“ (47) govorila je o svom odnosu sa sinovima Milanom (11) i Sašom (9), koje deli sa bivšim Žerarom Pikeom. Rekavši da je često „veoma zauzeta“, Šakira primećuje da su joj dani prepuni dok pokušava da se uklopi u porodično vreme.

„Snimala sam video, slikala se, spremala se za još jedan spot, pripremala se za izdavanje albuma“, kaže mama dvoje dece. ,,Tako da svakog dana idem na spavanje oko 9 sati ujutro. Sledećeg dana, 9 ujutru, 11 ujutru."

„Juče sam došla kući u sedam ujutru. Deca su me već čekala, pa sam doručkovala sa njima, ostala sa njima. Ponekad ne odem ni da spavam dok im nije vreme za spavanje. To radim. jer želim da provodim vreme sa svojom decom i pošaljem ih u krevet, a onda zaspim."

Dodajući da je „bilo burno“, Šakira to pripisuje „lepoti“ balansiranja svega.

,,Znate, ovo je prvi put da moram, da se bavim sa toliko stvari kao samohrana majka. Dakle, to je izazovno. Ali oni su sjajni."

Šakira je u novembru povela svoje sinove kada je prisustvovala dodeli Latinskih Gremi nagrada 2023. Pošto je prihvatila nagradu za pesmu godine — kategoriju u kojoj je bila nominovana za tri odvojene pesme — muzičarka je tu čast posvetila svojim dečacima.

Šakira

Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Objašnjavajući na španskom da je svojim dečacima obećala „da će biti srećna“, Šakira je rekla: „Obećala sam im da će imati majku koja će se smejati koliko god može, jer oni to zaslužuju“.

Dodajući da tu sreću želi da unese u muziku koju piše i sve što objavi na svetu, zaključila je „Kao što mi je prijatelj jednom rekao, nema ničega u prošlosti. Samo se budućnost pamti“, prenosi People.

Šakira i Pike (37) javno su prekinuli svoju 11-godišnju romansu u junu 2022.  

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading