"Oni nemaju više kud, naišli su na zid": Bivši batler princa Harija i Megan Markl raskrinkao kontroverzni par! "Biće prisiljeni ovo da urade!"

Tatjana Badarević Vesti 19.06.2024 12:50 0

Bivši batler rakrinkao Megan Markl i princa Harija

Megan i Hari

Profimedia

Profimedia

 

 

 

Pre skoro četiri i po godine princ Hari (39) i njegova supruga Megan Markl (42) napustili su kraljevske dužnosti i odselili se iz Velike Britanije.

Prvobitno su svoj dom pronašli u Kanadi, ali nakon što se saznala javno njihova adresa, mediji su ih svakodnevno pratili pa su u jeku pandemije koronavirusa avionom pobegli iz Kanade u Ameriku.

Četvoročlana porodica skrasila se u Montesitu u Kaliforniji, a britanski mediji tvrde kako sada postoji mogućnost da se vrate u Harijevu rodnu zemlju. Navodno ponovo razmišljaju o "starom planu" odnosno o tome da žive na dve lokacije, malo u Americi, malo u Velikoj Britaniji.

Hari razmišlja o kupovini kuće jer trenutno kada dođe u London nema gde da spava. Situacija je takva od prošle godine, otkako je njegov otac, kralj Čarls III naredio da se sin i snaja isele iz vikendice Frogmor Kotidž koja se nalazi na imanju Vindzor. "Proterao" ih je nedugo nakon objavljivanja memoara "Rezerva" u kojem je Hari objavio šokantne tvrdnje o kraljevskoj porodici.

Kuća koju bi bračni supružnici kupili poslužila bi u periodu kada bi Hari, a potencijalno i Megan sa decom, dolazili u posetu Velikoj Britaniji. Bivši batler kralja Čarlsa, Grant Herold, istakao je kako je život na relaciji Velika Britanija-Amerika bila prvobitna ideja Harija i Megan. To su i javno komunicirali, ali nisu realizovali. Iako nikad nisu otkrili zašto, činjenica je da je 2020. svet bio paralizovan zbog pandemije pa je možda to bio razlog zašto su odustali od plana.

"Ako Hari kupi kuću u Britaniji, on i Megan će živeti jedan deo godine tu, a jedan deo u Americi, što je bila njihova originalna ideja. Pretpostavljam da to znači da bi Megan dolazila u Britaniju i da bismo ih nekoliko meseci godišnje viđali ovde", kaže Harold. Ipak, smatra da ne postoji šansa da se Megan trajno preseli u Britaniju.

"Mislim da su i otišli za Ameriku zbog toga što Megan nije želela stalno da bude u Britaniji. Verujem da bi Hari voleo da se vrati u svoju domovinu, ovde je odrastao, voleo je da živi ovde i toga se sećam", istakao je batler. Hari i Megan su se venčali u maju 2018. godine, a iduće godine je stigao njihov sin Arči. Devojčica Lilibet Dajana se rodila 2021. godine.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading