Svi detalji hapšenja Džastina Timberlejka: Lagao je koliko je popio, a reakcija policajca na svetsku zvezdu se i dalje prepričava

Tatjana Badarević Vesti 19.06.2024 11:00 0

Džastin Timberlejk je uhapšen jer je vozio pod dejstvom alkohola

Džastin Timberlejk

EPA

EPA

 

 

 

Svet je juče ostao u šoku kada je do medija dospela informacija da je slavni pevač, Džastin Timberlejk uhapšen, prenosi Glossy.

Naime, kako su preneli američki izvori, Timberlejk (43) priveden je na Long ajlendu zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Hapšenje je teklo tako što su policajci pevaču stavili lisice na ruke, a oko devet sati nakon hapšenja Timberlejk je pušten na slobodu bez plaćanja kaucije. Naloženo mu je da se pojavi pred sudom 26.jula, a pevač sve vreme negira krivicu.

Detalji hapšenja

Pevač se naime krivično gonio ua upravljanje sivog BMW-a u alkoholisanom stanju krvavih i staklastih očiju, a iz usta mu je je izbijao jak miris alkohola. Govorio je usporeno, bio je nesiguran pri hodu i imao je loše rezultate na svim standardizovanim terenskim testovima na trezvenost, istakao je policajac Majkl Arkinson.

 

 

Slavni pevač je pak tvrdio da je popio samo jedno piće.

Isprva je odbio testiranje na alkohol, a kako navodi policajac pevač im je ispričao da je uzeo samo jedan martini i da je nakon toga ispratio prijatelje kuće.

Timberlejka nisu mogli da prepoznaju prilikom hapšenja

Kako javljaju strani portali, jedan od policajaca je bio toliko mlad da nije čak ni znao ko je Timberlejk.

Prilikom samog čina hapšenja policajcu su čuli Džastina kako je sebi promrljao u bradu: "Ovo će mi uništiti karijeru".

Da podsetimo, Džastin Timberlejk se našao u žiži javnost na društvenim mrežama, naročito među fanovima njegove bivše devojke Britni Spirs, čije je on probleme sa zavisnošću od alkohola ismevao u javnosti. 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading