Ove reči su dirnule ljude širom sveta: Čitač s usana otkrio o čemu je Kejt Midlton razgovarala s decom na proslavi

Vesti 16.06.2024 13:30 0

Kejt Midlton se juče prvi put pojavila u javnosti, od kada je objavila da boluje od raka.

kejt midlton

Profimedia

Princeza od Velsa se juče prvi put pojavila u javnosti nakon što je objavila da ima rak. To je uradila povodom proslave rođendana kralja Čarlsa, sa kojim ima poseban odnos, pišu strani mediji.

Princ nasmejao mamu

Kejt Midlton je na proslavu stigla u kočiji sa decom, princezom Šarlot i prinčevima Džordžom i Luisom. Kroz prozor se moglo videti da je lepo raspoložena. Bila je nasmejana i mahala okupljenim ljudima.

kejt midlton

Profimedia

 

Čitačica s usana Džulijet Salivan je otkrila za „Mejl onlajn“ o čemu je Kejt razgovarala s decom dok su prolazili pored okupljenih ljudi. Dok su im ljudi na ulici mahali, mali princ Luis je rekao: "Svi izgledaju tako srećno". To je nasmejalo i Kejt Midlton, a njegov komentar dirnuo je i mnoge ljude koji su odahnuli pošto su videli raspoloženu Kejt posle nekoliko meseci. 

Šta je rekla princeza Šarlot?

Princeza Šarlot je s braćom prisustvovala je događaju povodom rođendana kralja Čarlsa, a s njima je na balkonu stajala i majka Kejt Midlton. Čitačica s usana je otkrila za „Dejli mejl“ da je princeza Šarlot u dva navrata opomenula mlađeg brata zbog njegovog ponašanja.

kejt midlton

Profimedia

 

„Luis, spusti ruke", navodno mu je rekla Šarlot i potapšala ga po ramenu kako bi privukla njegovu pažnju. Nestašni princ namrštio se na njenu opomenu, ali je ipak poslušao i spustio ruke pored sebe. Salivan kako ga je Šarlot već jednom upozorila da bude miran, ali princ Luis se nije obazirao na to.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading