,,Već su izgubili oca": Selin Dion otkrila kako se njeni sinovi nose sa teškom bolešću, ono što im je rekla će vas raznežiti

Vesti 12.06.2024 18:09 0

Zvezda će o svom životu govoriti u novom dokumentarcu...

Selin Dion

Shutterstock

Selin Dion govori o svom sindromu ukočene osobe, dijagnozi koja u velikoj meri utiče na njen lični i profesionalni život.

Dion je razgovarala o ključnoj ulozi koju su njeni sinovi igrali u njenom oporavku, gurajući je da ozdravi, znajući da su već izgubili oca.

Dion i njen bivši suprug Rene Anželil dele troje dece: Renea Čarlsa (23) i blizance Nelsona i Edija (13). Anželil je preminuo 2016. od raka grla, ostavljajući Dion da samu sa njihovim sinovima.To ju je podstaklo da ostane jaka uoči njene dijagnoze i borbe protiv bolesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

„U jednom trenutku sam jedva sam hodala, a mnogo mi je nedostajao život. Moja deca su počela da primećuju. Mislila sam kao: „U redu, već su izgubili jednog roditelja. Ne želim da se plaše“, rekla je Dion u intervjuu za People. „Dala sam im do znanja:„ Izgubili ste oca, [ali] mama ima sindrom i to je drugačije. Neću da umrem. To je nešto sa čime ću naučiti da živim."

Zvezda će o svom životu govoriti u novom dokumentarcu. 

Objavljen je zvanični trejler za „Ja sam: Selin Dion“ u kome Selin po prvi put otvoreno govori o svom neurološkom stanju.

 

 

Trejler prati Dion dok se priprema za svoj koncert pred hiljadama ljudi. Prikazuje trenutke njenog života, u pratnji njenog sina, dok vežba, deli duboke i iskrene intervjue i još mnogo toga. Takođe sadrži starije snimke, prikazujući je kao mladu devojku i kao ženu koja snima pesme u studiju i nastupa uživo. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading