„Ne kupam se, nije mi bitno kako izgledam“: Nekada su muškarci ludeli za njom, a sada živi kao u džungli!

Vesti 09.06.2024 12:47 0

Poznata glumica je bila veoma popularna, a onda je odlučila da se povuče i prekine karijeru.

kameron dijaz

Profimedia

Poznata holivudska glumica Kameron Dijaz (51) bila je veoma popularna, a onda je odlučila da se povuče iz sveta glume i tim potezom sve šokirala.

„Ne brinem više o izgledu“

  Kameron je prestala da glumi 2014. godine. Izbegava da se pojavljuje u javnosti, ali je nedavno gostovala u BBC podkastu, u kome je pričala kako izgleda njen život, nakon što je napustila Holivud. Kameron je rekla da je napravila pravi potez i priznala da je od tada odbila mnogo filmskih ponuda zahavaljujući kojima je mogla da zaradi 100 miliona dolara.

kameron dijaz

Profimedia

 

"Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dopustila da me tretiraju kao objekat. Teško je ne gledati sebe iz tog ugla, ne uspoređivati ​​se s drugima i ne osuđivati ​​svoj izgled", rekla je u podkastu Kameron.

"Ne moram više da brinem o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno poslednje na šta mislim, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao životinja, ne kupam se. Imam milion kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li delovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim energiju na izgled."

kameron dijaz

Profimedia

 

Ima dvoje dece

Kameron Dijaz je od 2015. godine u braku s muzičarom Bedžijem Madenom iz benda „Good Charlotte“. Pre četiri godine je dobila ćerku Radiks, a u aprilu sina Kardinala. Sada se bavi gajenjem organskog grožđa i proizvodnjom vina.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading