Ju, šta to rade? Kameron Dijaz zajedno sa zgodnim Kijanu Rivsom, najnovija vest zapalila mreže

Vesti 06.03.2024 20:03 0

Dijaz se poslednji put pojavila u filmu ,,Eni", koji je objavljen 2014. godine

Kameron

Shutterstock

Kameron Dijaz će možda zauvek izaći iz penzije. Glumica, koja se nije pojavila u filmu skoro deceniju, pregovara da glumi u "The Outcome", mračnoj komediji koju je režirao Džona Hil i u kojoj glumi Kianu Rivs.

Deadline izveštava da su scenario za „The Outcome“ napisali Hil i Ezra Vuds, a da Rivs glumi holivudsku zvezdu koja mora „zaroniti u mračne dubine svoje prošlosti da bi se suočio sa svojim demonima i iskupio se nakon što je iznuđen misterioznim video klipom iz njegove prošlosti.” Detalji o Dijazinoj ulozi čuvaju se u tajnosti, ali njen kasting predstavlja uzbudljiv trenutak za fanove.

Dijaz se poslednji put pojavila u filmu ,,Eni", koji je objavljen 2014. godine. Od tada se povukla iz Holivuda i fokusirala se na pisanje i preduzetnički rad. Prošle godine, Kameron je glumila u filmu „Povratak u akciju“, zajedno sa Džejmijem Foksom. Očekuje se da će Netfliksov akcioni projekat biti objavljen ove godine.

Više o „Povratku u akciju“

Netfliks nije podelio datum izlaska „Povratka u akciju“, ali je podelio prvi izgled projekta i kratak sinopsis. „Godinama nakon što su odustali od života u CIA-i da bi osnovali porodicu, ovi bivši špijuni bivaju odvučeni nazad u svet špijunaže kada im se otkrije paravan. Takođe glume Kajl Čendler, Glen Klouz, Endrju Skot i Džejmi Demetriju.

 

 

Diaz je razgovarala o svom iskustvu na snimanju, posebno o svojoj bliskoj vezi sa kolegom Džejmijem Foksom. „Džejmi je najbolji. Mnogo volim tog momka. On je jako posebna osoba i jako je talentovan, neverovatno zabavan“, rekla je ona.   

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading