Venčanica od 400 hiljada dolara i bajkovita lokacija: Salma Hajek objavila do sad neviđene fotke sa svadbe i oduševila fanove

Olja Jelić Vesti 26.04.2024 16:10 0

Salma Hajek objavila je fotografije s venčanja s Fransoa-Henrijem Pinaultom povodom njihove 15. godišnjice braka.

Salma Hajek i muž

AP/ Evan Agostini

Holivudska glumica Salma Hajek prisetila se jednog od njoj najvažnijih dana u životu podelivši na Instagramu u javnosti neviđene fotografije sa svog venčanja s biznismenom i to povodom njihove 15. godišnjica braka.

Na jednoj od fotografija 57-godišnja Salma sprema se za važan dan, druga prikazuje crno-beli prikaz njene venčanice koju je dizajnirao Balenciaga i koja vredi više od 400 hiljada dolara, dok poslednja fotografija prikazuje kako joj Fransoa stavlja prsten na ruku.

"Nema reči kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikad ne odustajte. Prisećanje na jedan od najboljih dana u mom životu", napisala je glumica uz objavu.

 

 

Venčanje je trajalo dva dana u Veneciji, gde je mladoženjina porodica kupila staru zgradu 2007. godine i platila njenu obnovu. U junu 2009. godine ponovo je otvorena za javnost kao umetnički muzej s privremenim izložbama iz zbirke Pinault.

Svečanost se održala u opernoj kući La Fenice, jednoj od najstarijih u Evropi, a na svadbi su bila i njegova deca iz prvog braka i ćerka para. Venčanju su prisustvovale brojne svetske zvezde kao što su Penelope Kruz, Havijer Bardem, Šarliz Teron, Lili Kol, Ešli Džad, Ana Vintur i drugi.

Par se prethodno venčao u gradskoj većnici u Parizu na Dan zaljubljenih ranije te godine na maloj ceremoniji s porodicom, a isplanirali su veću proslavu nekoliko meseci kasnije.

U prošlogodišnjem intervjuu za Glamour Salma je rekla da nije znala da će se udati tog dana dok se njena porodica nije uključila.

"Upravo su me odveli u većnicu. Moji roditelji, moj brat, svi su se okomili na mene. Imala sam fobiju od braka", priznala je.

Suprug ju je inače iznenadio u trećom ceremonijom 2018. godine, i to obnovom zaveta na Bora Bori.

BONUS VIDEO:

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading