"Stara sam i debela i ne uklapam se": Dok njen partner Tom Kruz objavljuje golišave slike, slavna glumica više ne liči na sebe

Slobodanka Ćorić Vesti 15.05.2024 18:20 0

Dok njen partner iz holivudskuh dana Glumac Tom Kruz (61) osvaja komplimente zbog golišavih fotografija, "govore mu da je i dalje zavodljiv", Keli MekGilis je postala bleda senka nekadašnjeg seksipila

keli mekgilis

Profimedia

Dugonoga plavokosa lepotica koja je bila jedna od najvećih zvezda osamdesetih godina, promenila je svoj život iz korena. Dok njen partner iz holivudskuh dana Glumac Tom Kruz (61) osvaja komplimente zbog golišavih fotografija, "govore mu da je i dalje zavodljiv", Keli MekGilis je postala bleda senka nekadašnjeg seksipila.

Keli MekGilis, poznata po ulozi u filmu "Top Gun", danas ima 66 godina i retko je viđamo u javnosti. Nakon slavne karijere, poslednjih godina bila je manje aktivna na filmskoj sceni.

keli mekgilis

Profimedia

 

Iako je Keli ostvarila zapažene uloge u filmovima poput "The Babe", "Winter People" i "North", zadnji put smo je videli u seriji "Dirty John" 2020. godine. Ipak, popularnost koju je stekla ulogom u "Top Gunu" ostaje nezaboravna.

Keli MekGilis nije dobila poziv da se pridruži glumačkoj ekipi nastavka filma "Top Gun: Maverick". Smatra da se više ne uklapa u stroge standarde lepote koje Holivud promoviše.

 "O, moj Bože, ne! Nisu me zvali i mislim da ne bih ni igrala. Stara sam i debela, izgledam u skladu sa svojim godinama, a to showbizz scenu ne zanima" - izjavila je Keli MekGilis za Entertainment Tonight 2019. godine kada su je pitali bi li glumila u nastavku. Glumica nije bila ni najmanje uznemirena zbog toga, naprotiv. "Radije se osećam sigurno u svojoj koži i zbog onoga ko sam i što jesam u svojim godinama, umesto da vrednujem sve te druge stvari..", ocenila je.

keli mekgilis

Profimedia

 

 

Pored glumačke karijere, Keli MekGilis je imala i svojih izazova. Godine 2010. je javno priznala svoju homoseksualnost, a od tada je u vezi sa svojom partnerkom Melanie Leis. Takođe, suočila se i sa zdravstvenim problemima, budući da joj je dijagnostifikovan nedostatak alfa-1 antitripsina.

Iako je prošla kroz mnoge životne izazove, Keli MekGilis je ostala posvećena pomaganju drugima. Radila je u Centru za rehabilitaciju ovisnika, deleći svoje iskustvo i pružajući podršku onima koji se bore sa sličnim problemima.

keli mekgilis

Profimedia

 

Danas živi u Severnoj Karolini sa svojom partnerkom i drži časove glume od 2013. godine. Keli MekGilis je primer istinske hrabrosti i istrajnosti, kako na filmskom platnu, tako i u svom ličnom životu.

Komentari (0)
Loading