Lejdi Gaga alarmirala fanove: Zbog jedne slike su pomislili da krije veliku tajnu, a evo šta je prava istina

Vesti 05.06.2024 20:58 0

Ovo nije prvi put da je Gaga izazvala glasine ove godine...

Lejdi Gaga

Printscreen/Instagram/ladygaga

Lejdi Gaga je odbacila glasine da čeka bebu sa svojim partnerom Majklom Polanskim.

Nagađanja su počela nakon što su se pojavile njene fotografije na probnoj večeri i venčanju njene sestre Natali Gemanote tokom vikenda.

S obzirom da su ženska tela kao pod mikroskopom, internet je vrlo brzo zaključio da je ona trudna. Glumica i pevačica je u utorak, 4. juna, na TikToku podelila video u kome je imala svoju prepoznatljivu šminku.

Lejdi Gaga

Jesal/Patriot Pics/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Napisala je da „nisam trudna, samo da plačem u teretani“, pozivajući se na novu pesmu Tejlor Svift pod imenom ,,Down Bad".

 

Ona je takođe iskoristila priliku da podstakne svojih 9,3 miliona pratilaca da glasaju. „Registrujte se da biste glasali na www.headcount.org“, napisala je.

 

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org ♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

 

Želi porodicu

Iako Gaga možda nije trudna sada, možda možemo da očekujemo njene naslednike u budućnosti. Pevačica (38) je 2013. godine izjavila za radio Sirius XM da želi najmanje troje dece.

„Zaista želim da imam porodicu. Zaista želim da imam porodicu, zaista želim da podižem svoju decu“, rekla je ona.

Pevačica i njen partner su u vezi od decembra 2019. godine, ali njegov identitet nije bio objavljen sve do februara 2020. Ona je svojevremeno generalnog direktora grupe  Parker nazivala ljubavlju njenog života.

Ovo nije prvi put da je Gaga izazvala glasine ove godine. Fanovi su oglasili kada je u aprilu fotografisana u Holivudu sa dijamantskim prstenom na levoj ruci. Umetnica nije odgovorila na spekulacije, prenosi Hola!

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading