Sada i zvanično: Lejdi Gaga sprema uzbudljivo iznenađenje za svoja ,,mala čudovišta", dobro otvorite oči i pažljivo slušajte!

Vesti 11.01.2024 12:22 0

Četiri godine otkako je Gaga objavila svoj poslednji album ,,Chromatica" fanovi njene muzike izgleda će konačno imati prilike da poslušaju njene nove pesme...

Lejdi Gaga

Printscreen/Instagram/ladygaga

Nakon što su Lejdi Gaga i Vil Aj Em. ,,The Black Eyed Peas" reper viđeni kako zajedno napuštaju restoran, moglo se naslutiti da kantautorka radi na novoj muzici. Međutim, ova nagađanja nisu potvrđena ni nedeljama nakon, sve do sada kada je Lejdi Gaga na svom Instagram nalogu objavila sliku iz studija  aludirajući na to da radi na stvaranju nove muzike, što je jako obradovalo njena ,,mala čudovišta" (eng. ,,Little Monsters")- kako zove svoje fanove.

Kako je sve počelo?

Kada je potvrđeno da će se na mini-koncertu grupe Roling Stouns, naći i duet u kom su Lejdi Gaga i frontmen grupe Mik Džeger ukrstiti glasove, pojavile su se prve sumnje da pevačica radi i na drugim projektima, piše Journal.rs. 

Britanski rok bend izveo je koncert kao promociju novog albuma ,,Hackney Diamonds". Među pesmama, našao se i duet sa Lejdi Gagom – ,,Sweet Sounds Of Heaven". Kada je Mik Džeger objasnio kako je do saradnje došlo, rekao je da su se sastali još tokom leta, a Lejdi Gaga je bila u studiju pored. Fanovi pevačice su to protumačili kao da ona već uveliko radi na novoj muzici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Šta sledi nakon albuma ,,Chromatica"?

Četiri godine otkako je Gaga objavila svoj poslednji album ,,Chromatica" fanovi njene muzike izgleda će konačno imati prilike da poslušaju njene nove pesme. Ipak, za to vreme, ova trinaestostruka dobitnica Gremi nagrada vredno je radila na brojnim drugim projektima. Krajem 2019. godine pokrenula je sopstveni ,,beauty brend" pod nazivom ,,Haus Labs by Lady Gaga". Zatim su isplivale su i prve fotografije sa snimanja drugog nastavka filma Džoker, ,,Džoker: Foli a Du",  gde tumači lik Harli Kvin. A sada se vratila u studio gde radi na novim pesmama koje nestrpljivo iščekujemo.  

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading