Jedva ostala živa: Čuvena pevačica objavila da se bori sa teškom bolešću, snimila potresan video, ne liči na sebe!

Vesti 05.06.2024 17:04 0

Ona godinama živi sa nizom teških zdravstvenih problema, kao što su Ilos-Danilov sindrom, Šegrenov sindrom, i Sindrom posturalne ortostatske tahikardije

Holsi

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Pop pevačica Holzi je izjavila da je „srećna što je živa“ dok je dokumentovala niz zdravstvenih problema uporedo sa najavom novog albuma.

Holzi (29), čije je pravo im Ešli Franđipani, je pokazala kako se leči primanjem terapije. Ona nije otkrila dijagnozu, ali je u objavi označila organizacije ,,Lupus Research Alliance" i ,,Leukemia & Limphoma Society".

U video snimku objavljenom na Instagramu, ona opisuje sebe kao staru damu. Rekla sam da ću sebi dati još dve godine da budem bolesna. Sa 30… ću doživeti preporod i neću više biti bolesna, biću jako zgodna i imaću puno energije i nadoknaditi ću svoje dvadesete u tridesetim.”

U opisu je napisala: „Ukratko, srećna sam što sam živa. Na dugačko, napisala sam album.” Ona je takođe objavila pesmu pod nazivom ,,The End" sa pomenutog albuma.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Holzi, poznata po svojim buntovnim emotivnim pesmama, Holzi je dostigla astronomski uspeh od kada je prvi put stupila na scenu 2015. godine sa svojim debitantskim albumom ,,Badlands". Njena četiri studijski albuma su dostigla ili prvo ili drugo mesto u SAD, a njeni singlovi ,,Without Me" I ,,Closer" u saradnji sa duom Čejnsmokers su bili prvi na rang listama.
 

 

Pesma ,,Closer" je dostigla prvo mesto u Velikoj Britaniji, kao i pesma ,,Eastside" koju je snimila u saradnji sa muzičkim producentom Benijem Blankom i pevačem Kalidom. Holzine pesme su sakupile više od 50 milijardi slušaoca na svim platformama tokom njene karijere.
 

 

Ona godinama živi sa nizom teških zdravstvenih problema, kao što su Ilos-Danilov sindrom, Šegrenov sindrom, i Sindrom posturalne ortostatske tahikardije, a 2022. godine je objavila na Instagramu: ,,Bolesna sam. Moje bolesti sada imaju ime. Odlazila sam kod doktota 8 godina. Pokušavala sam da saznam šta nije u redu samnom. Zvali su me ludom, anksioznom i lenjom, pored ostalog. Promenila sam svoj celi životni stil" 

 
 
 
Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading