Ljubav je jača od bolesti: Ćerka Brusa Vilisa podelila dirljiv trenutak između glumca i njegove unuke, raznežila milione!

Vesti 31.05.2024 09:20 0

Brus, koji je u martu napunio 69 godina, otac je pet devojčica, Rumer, Skaut i Talule, koje deli sa bivšom ženom Demi Mur, a Mejbl i Evelin deli sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilis.

Brus Vilis

Profimedia

Porodica Vilis se proširila, što znači da je nasleđe Brusa Vilisa još jače.

Zvezda se povukla iz glume u martu 2022. nakon dijagnoze afazije, a ujedno se povukla i iz javnog života. Njegova ćerka Rumer Vilis je podelila je novosti o tome kako se oseća njen otac.

Rumer će u junu pevati pesme sa svog debitantskog albuma, 'Rebel Days' u ,,Cafe Carlile"-u u Njujorku. Rumer je prošle godine u aprilu ušla u novu fazu kada je sa svojim dečkom Derekom Ričardom Tomasom dočekala devojčicu Luetu Ajli Tomas Vilis.

Devojčica je svoj prvi rođendan proslavila  u aprilu 2024. i imala je priliku da odrasta sa oba para baka i deka sa mamine strane.

 

 

Rumer je razmišljala o životu, rekavši da je Brus divan prema svojoj unuci. Videla ga je na putu za Njujork, gde je bila svedok uspomene koju će zauvek pamtiti kada je njena ćerka zakoračila ka svom dedi. „Lu je tek prohodala, i ona mu je prišla, i bilo je tako slatko“, rekla je Rumer za TODAY.

Brus, koji je u martu napunio 69 godina, otac je pet devojčica, Rumer, Skaut i Talule, koje deli sa bivšom ženom Demi Mur, a Mejbl i Evelin deli sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilis.

Rumer kaže da ga gleda kako proživljava posebne trenutke sa svojom unukom. „On je tata devojčica. Videla sam ga sa svojim sestrama, mojim malim sestrama“, nastavila je pevačica.

Rumer je rekla da to što su njeni roditelji postali baka i deda „otključava sva ova sećanja iz detinjstva“. „Mislim da je najveća sreća činjenica da su postali baka i deka. Imaju svu ljubav i radost bez ikakvih odgovornosti“, podelila je ona. 

Deleći novosti o njegovom zdravlju, ona je rekla da se ono „stalno razvija“. Rumer kaže da je za nju najvažnija ljubav koju dele, „Tako je moćna i tako prisutna“, objasnila je ona.

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading