Ne može ni da se nasmeje: Dženifer Aniston slikana posle operacije lica, zategla se kao praćka!

Vesti 04.06.2024 14:30 0

Posle posete plastičnom hirurgu poznata glumica je snimljena u javnosti, a promena je očigledna.

dženifer aniston

Shutterstock

Poznato je da holivudska glumica Dženifer Aniston pribegava raznim tretmanima kako bi ostala mladolika. Pored klasičnih koji su svima poznati, poput botoksa i hijaluronskih filera, jednom prilikom je izjavila da je čak koristila i injekcije sa spermom lososa kako bi ublažila bore!

Ovog puta otišla pod nož

Pre dva meseca, Dženifer je viđena kako izlazi sa klinike za plastičnu hirurgiju, a nedavno se pojavila na jednom događaju u Holivudu i razlika u njenom licu je očigledna. Izgleda da je 55-ogodišnja zvezda nije zadovoljna dosadašnjim tretmanima zapodmlađivanje, pa je odlučila da pribegne operaciji lica. Svi komentarišu da joj se izgled lica dosta promenio i da plastične korekcije nisu dobar izbor za nju, jer je primetno da ima čak i drugačiji osmeh. Na fotografijama se vidi da usne ne mogu široko da joj se razvuku u prepoznatljiv osmeh, kao do sada. Takođe se vidi da joj je koža lica potpuno zategnuta, izgleda 20 godina mlađe.

dženifer aniston

Profimedia

 

Koliko koštaju operacije?

Klinika za plastičnu hirurgiju „The Retreat At Split Rock“ u Konektikatu koju je posetila poznata glumica, specijalizovana je za stručno podizanje lica operacijom, čija se cena kreće od 50 do 100.000 dolara po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju, koje košta oko 30.000 dolara.

Kako je do sada održavala mladolikost

Dženifer Aniston je ranije izjavila da je koristila botoks, ali da joj ta vrsta tretmana nije odgovarala. Potom je koristila injekcije peptida. Prošle godine je izjavila da je probala čak i injekcije sa spermom lososa za podmlađivanje kože, ali da joj ni taj tretman nije bio dovoljno efektan. Kada je reč o estetskim oparcijama, imala je operaciju nosa, kako je izjavila - zbog devijacije.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading