Niko ne veruje da su ovo uradili: Poljubac Džej Lo i Ben izazvao živu raspravu

Slobodanka Ćorić Vesti 03.06.2024 18:05 0

Poslednje fotografije poznatog para, Dženifer Lopez i Bena Afleka, izazvale su živu raspravu o prirodi njihovog odnosa

Jennifer Lopez and Ben Affleck

Profimedia

Poslednje fotografije poznatog para, Dženifer Lopez i Bena Afleka, izazvale su živu raspravu o prirodi njihovog odnosa. Nakon nedavnih spekulacija o mogućem razvodu, javnost je bila uzbunjena kada su ovaj dvojac primećen zajedno na događaju posvećenom sinu Bena Afleka, Semjuelu.

Fotografije su prikazale Džej Lo i Bena kako prisustvuju košarkaškoj utakmici svog sina, ali je ono što je privuklo najviše pažnje bilo njihovo "prijateljsko" ljubljenje. Poljubac, iako naizgled bezazlen, izazvao je različita tumačenja među posmatračima. Dok su neki videli gest podrške i pažnje, drugi su primetili određenu distancu i hladnoću u njihovom ponašanju.

Interesantno je da su se ovi slavni partneri, iako očigledno prisni, držali na određenom rastojanju, što je dodatno podstaklo špekulacije o trenutnom stanju njihovog odnosa. Ovakve fotografije dolaze u vreme kada su glasine o njihovom navodnom razvodu veoma prisutne, a Ben je primećen i bez venčanog prstena, što je dodatno podgrejalo ove priče.

Jennifer Lopez and Ben Affleck

Profimedia

 

Neki su se zapitali da li je ovakvo ponašanje tipično za par koji je u braku, dok su drugi isticali da su ove fotografije samo jedan od mnogobrojnih detalja koji nisu u skladu sa slikom srećnog i stabilnog odnosa. Ipak, treba imati u vidu da su slike samo trenuci i da ne možemo donositi konačne zaključke na osnovu njih.

Uprkos svim nagađanjima, Dženifer i Ben nisu želeli da se suoče s ovim spekulacijama na direktan način. Njihova javna pojava nije obilovala prisnim gestovima, ali su ipak delovali vedro i raspoloženo. Dok neki veruju da ove fotografije pokazuju stvarnu prirodu njihovog odnosa, drugi smatraju da su samo još jedan detalj u već bogatoj galeriji njihovih javnih pojava.

Za sada, par se ne oglašava o ovim spekulacijama, a ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati situacija između ove dve poznate ličnosti.

Komentari (0)
Loading