Jelena Rozga otkriva tajnu svoje mladolikosti: Svaki dan jede isto, a godinama ima 57 kila

Slobodanka Ćorić Vesti 30.05.2024 12:05 0

Jelena Rozga, popularna pevačica, oduvek je bila sinonim za mladolikost i vitku figuru. Iza njenog izgleda stoji pažljivo birana ishrana, koja je usklađena sa problemima štitne žlezde

Jelena Rozga otkriva tajnu svoje mladolikosti: Svaki dan jede isto, a godinama ima 57 kila

Naj žena/Kristijana Ćaćić

Jelena Rozga, iako će ovog leta napuniti 47 godina, i dalje izgleda mladoliko. Po mnogima, ne samo da se nije promenila, već ni dana nije ostarila, zadržavajući savršenu figuru. Njena stabilna težina od 57 kg tokom godina delimično je rezultat problema sa štitnom žlezdom.

Rozga ističe da problemi sa štitnom žlezdom utiču na njenu težinu, ali i genetika i život blizu mora doprinose održavanju linije. Iako je poznata kao gurman, pazi na ishranu, trudeći se da hrana bude lagana i zdrava. Najviše voli mediteransku hranu, voće, povrće i ribu, dok izbegava pršutu i jagnjetinu, ali svakodnevno jede supu. Aktivnosti na bini, koje podrazumevaju pevanje i plesanje, pomažu joj da održi dobru kondiciju. Tipičan dnevni meni uključuje omlet sa belancima, maslinama i mladim sirom za doručak, supu, meso i salatu za ručak, dok za večeru bira ribu i povrće.

Komentari (0)
Loading