Čarls uslikan go na plaži, i to s devojkom! Fotografije se šire internetom, ljudi ne mogu da veruju da je to uradio

Vesti 27.05.2024 17:10 0

Dok su se bezbrižno kupali i sunčali, uhvatili su ih paparaci i prekinuli njihovo uživanje.

čarls dens

Shutterstock

Čuveni britanski glumac Čarls Dens (77), najpoznatiji je našim gledaocima po ulogama u serijama "Igra prestola" i „Kruna“, mada ima višedecenijsku uspešnu karijeru. 

Prekinuli im uživanje

On je uživao s partnerkom Alesandrom Masi (55) na nudističkoj plaži kada su ih uhvatili paparaci potpuno gole. Na društvenim mrežama se sada šire te njihove fotografije. Njih dvoje su bili na nudističkoj plaži u okviru jednog španskog letovališta. Poznati glumac se sa partnerkom sunčao i kupao, a potom završio go u svim svetskim medijima!

čarls dens

Shutterstock

 

 

Priznao da je varao ženu

Čarls i Alesandra upoznali su se na snimanju filma "The Book of Vision" 2020. godine. Kada su se upoznali, ona je radila kao organizator produkcije. Čarls je od 1970. do 2004. bio u braku iz kojeg ima dvoje dece - Olivera (50) i Rebeku (44). U jednom intervjuu je priznao da je varao suprugu, ali i da je zahvalan što mu je oprostila pa su sada najbolji prijatelji.

 

 

"Uglavnom je to bio lep brak, ali onda sam, nažalost, podlegao nekim iskušenjima i brak je završio zbog mog ponašanja. Ali, nakon otprilike 18 meseci, mi smo postali najbolji prijatelji i ostali smo to sve do sada, hvala Bogu", izjavio je glumac za strane medije.

Komentari (0)
Loading