Zategnite figuru kao Šakira: Fitnes instruktorka otkrila koje vežbe radi slavna pevačica, ovo možete i vi!

Vesti 25.05.2024 20:59 0

Uprkos tome što je izauzeta, Šakira stavlja svoje zdravlje na prvo mesto i održava zabavnu fitnes rutinu uz pomoć svoje instruktorke Ane Kajzer

Šakira

Aliah Anderson / Getty images / Profimedia

Šakira je poznata po svojim neverovatnim nastupima, a tako i po tome što uvek vodi zdrav način života i uvežbava komplikovane koreografije.

Kolumbijska ikona je imala nekoliko napornih meseci nakon što se preselila u Majami, objavila je novu muziku, osvojila mnogo nagrada i najavila predstojeće turneje.

Uprkos tome što je izauzeta, Šakira stavlja svoje zdravlje na prvo mesto i održava zabavnu fitnes rutinu uz pomoć svoje instruktorke Ane Kajzer. Fitnes instruktorka je za US Weekly podelila uvid u pevačičino vežbanje, otkrivajući da joj je ples iznad svega.

„Volim da se fokusiram na snagu i na ples. Ako je imala veoma naporan dan, radićemo kardio na spravi, ali većinu vremena radimo plesni kardio“, otkrila je Kajzerova, objašnjavajući da rade na tome da im bude zabavno dok vežbaju. „Pokazala sam joj niz rutina, i ona je koristila te pokrete u svojim nastupima tokom koreografije, što je zaista zabavno.

„Obično počinjem sa sesijom snage u trajanju od oko 30 do 45 minuta, a onda dodajem oko 15 do 30 minuta kardio sesije nakon treninga snage“, rekla je. „Njen kardio je manjeg uticaja i ona zaista voli da uključi mozak i nauči nove načine kretanja, ali uz mali uticaj.”

Takođe je objasnila da Šakira trenira četiri dana u nedelji i otkrila šta radi na kraju treninga. „Posle se zabavljamo, volimo da plešemo! Ples ima za cilj da podigne i poveća efikasnost treninga snage koji smo upravo završili, jer su u tom trenutku vaši mišići umorni." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading