Teksas jakna za sve prilike: Slavna glumica zaplesala u dobitnoj kombinaciji, sve žene u Srbiji je obožavaju

Vesti 24.05.2024 17:33 0

Teško je reći da li se Murina osnova sastojala od dva komada ili ne, ali u svakom slučaju, prozračna haljina izgleda slično i još je praktičnija

Mendi

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Mendi Mur je odlična prolećna inspiracija.

Kada vidimo Murin stil uživo, to nam pomaže da osmislimo svoj idealan autfit.

Glumica i njene koleginice su viđene kako plešu u nedavnom video snimku objavljenom na Instagramu. Murina odeća je bila slatka kao slatkiš. Nosila je crnu odeću, plavu teksas jaknu i udobne baletanke, koje je Kejti Holms nosila dva puta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by That Was Us (@thatwasus)

 

Teško je reći da li se Murina osnova sastojala od dva komada ili ne, ali u svakom slučaju, prozračna haljina izgleda slično i još je praktičnija. S obzirom da se vreme zagreva ne znači da vam neće trebati ni jakna.

Teksas autfiti, koji su nedavno primećeni na zvezdama, kao što su Džulijan Mur, Sidni Svini i Selena Gomez, i zagrejaće vas u prohladnim noćima ili kada sedite u hladnim kancelarijama ili prodavnicama, prenosi People.

Selena voli kožnu

Selena Gomez (31) je nedavno prisustvovala na samitu ,,Time100" u Njujorku u sredu, 24. aprila, u potpuno crnom autfitu inspirisanom ,,Matriksom".

Zvezda je izgledala kul kao i uvek u širokoj crnoj kožnoj jakni i crnoj haljini sa kožnim korzetom. Izgledu je dodala crne štikle otvorenih prstiju, crne naočare i suptilni nakit.

Stilistkinja Erin Volš je na Instagramu podelila da je Gomezina haljina od dizajnera Brendona Maksvela, a njen sako Duci London. Njene moderne štike su od brenda Black Suede Studio.

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading