Vatrena latino bomba: Šakira apsolutno oduševila pojavom na Met Gali, crvena haljina je bila pun pogodak

Vesti 07.05.2024 13:48 0

Obožavaoci zvezde počeli su da spekulišu o njenom prisustvu nakon interakcije sa Donatelom Versače na društvenim mrežama

Šakira

Aliah Anderson / Getty images / Profimedia

Šakira je zablistala na crvenom tepihu na Met Gala. Kolumbijska pevačica, koja je uživala u uspešnoj karijeri i sarađivala sa vrhunskim modnim brendovima, sada ostavlja svoj trag na Met Gali 2024. zahvaljujući svojim zapanjujućim izgledom.

Glasine o njenom prisustvu ove godine potvrđene su samo nekoliko sati pre početka ekskluzivnog događaja. Pevačica je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz svoje hotelske sobe.

Šakira

Printscreen/Instagram/shakira

 

“Zdravo Njujork!” napisala je na Instagramu, a fanovi su ubrzo podelili uzbuđenje, jer je ovo prvi put da muzičarka pozira pred kamerama na crvenom tepihu. Šakira je izgledala zapanjujuće u vatreno crvenoj haljini Karoline Herere, dramatičnim rukavima i visokim prorezom na butinama.

Obožavaoci zvezde počeli su da spekulišu o njenom prisustvu na Met Gali nakon njene interakcije sa Donatelom Versaće na društvenim mrežama. Tada su se pratioci zapitali da li one možda sarađuju u okviru Met Gale. „Mislim na tebe uoči tvog posebnog dana, Donatela!“ napisala je Šakira, čestitajući joj rođendan, prenosi Hola! .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Iako Šakira nije nosila Versaće, pevačica je blistala na crvenom tepihu u potpuno crvenom ansamblu i zadivljujućoj dijamantskoj ogrlici.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading