Uživa u trudnoći: Hejli Biber pokazala stomak na najnovijim fotkama, a tu je i ponosni tata

Vesti 24.05.2024 17:07 0

Džastinova nova objava stigla je nekoliko sati nakon što je podelio još jedan iskren skup fotografija na Instagramu na kojoj Hejli pokazuje go stomak...

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

Hejli Biber se lepo snalazi! 

Džastin Biber, je podelio nekoliko novih slika svoje trudne žene, Hejli Biber.

Na prvoj fotografiji na Instagramu, Hejli (27), je pokazala svoj stomak u prozirnom crnom topu. Nosila je i crnu kožnu jaknu, plave farmerke i naočare za sunce. 

Nakon te slike usledila je mutna verzija Hejli u istoj pozi, zajedno sa raznim drugim slikama na kojima se čini da uživaju u putovanju u inostranstvu.

Hejli je takođe podelila još jednu fotografiju njenog golog stomaka na fotografiji na kojoj par pozira ispred statue zlatnog cveća japanskog umetnika Takašija Murakamija.

Nosila je kratku belu majicu, široke pantalone i jaknu sa kapuljačom, dok je njen muž muzičar (30), nosio krem jaknu, svetloplavu duksericu i sivu kapu dok je čučao pored nje.

„Žele bebo, žele bebo“, napisao je Džastin u opisu. 

 

 

Džastinova nova objava stigla je nekoliko sati nakon što je podelio još jedan iskren skup fotografija na Instagramu na kojoj Hejli pokazuje go stomak u otvorenom crnom sakou i njih dvoje se ljube.

Deleći slike na svojim Instagram pričama, Hejli je napisala: „Mama i tata stvarno.

Par je najavio da očekuju svoju prvu zajedničku bebu ranije ovog meseca. Hejlin predstavnik je tada potvrdio za People da je više od šest meseci trudna. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading