Trudnica sa stilom: Hejli Biber otkrila stomačić na najnovijim slikama, jedan detalj je svima privukao pažnju!

Vesti 19.05.2024 10:03 0

Nosila je crvenu Fila kapu i crno-crvenu kožnu trkačku jaknu

Hejli

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejli Biber je prelepa trudnica!

Manekenka (27), je fotografisana kako napušta zabavu Bili Ajliš u četvrtak, 16. maja, na Kia Forumu u Inglvudu, u Kaliforniji, otkrivajući svoj trudnički stomačić dok se smejala kamerama.

Nosila je crvenu Fila kapu i crno-crvenu kožnu trkačku jaknu, koja je svima privukla pažnju. Ona se takođe odlučila za malu belu majicu bez rukava i šorts niskog struka koji su otkrivali njen rastući stomak, piše People.

Objavili radosne vesti

Nakon brojnih nagađanja o trudnoći manekenke, Džastin i Hejli su lepe vesti podelili na svojim društvenim mrežama 10. maja, a onda su i njihovi predstavnici za medije potrvdili vesti i rekli da je manekenka u šestom mesecu trudnoće.

Par je podelio video na kome obnavljaju zavete i time podelio trudnoću sa svetom. Hejli nosi dugačku, čipkastu belu haljinu i veo, naglašavajući trudnički stomak.

 

 

Podsetimo, par se venčao u septembru 2018. godine u Njujorku samo dva meseca nakon veridbe. Kasnije su napravili slvalje sa porodicom i prijateljima. 

Oni su u poslednje vreme često dobijali pitanja o deci, a Hejli je govorila da još uvek nije spremna da bude mama.

Njena omiljena hrana

Tokom proteklih nekoliko dana, Hejli je delila fotografije, obaveštavajući svoje pratioce o svom putovanju. Takođe je otkrila čudnu hranu koju joj orgnizam traži tokom trudnoće.

Hejli je podelila fotografije svog lica, trudničkog stomaka i svoje omiljene hrane, koja se sastoji od salate od jaja i kiselih krastavaca.

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

 „Ovo mi se trenutno najviše jede“, napisala je na slici kiselog krastavca preko kog je stavila salatu od jaja. „Salata od jaja na kiselom krastavcu sa ljutim sosom. I ne, nije vam dozvoljeno da sudite!!”

Hejlina nedavna objava na Instagramu pokazala je šta je radila tokom proteklih nedelja.

 

 

Na fotografijama se vidi kako nosi mnogo slatkih odevnih predmeta, pokazuje stomak, uživa u zalasku sunca, a pokazala je i veoma simpatičan video svog uspavanog psa.

„Proteklih nekoliko nedelja su bile...“, napisala je ona pod objavom, dodajući emodžije bebe pilića, iskrice, srca, nekoliko palmi...

 

Bonus video:

 

 

 
 
 
 
Komentari (0)
Loading