Majica koju nosi Dženifer Aniston je hit proleća: Savršen deo autfita svake dame sa stilom, ženstvena i praktična u isto vreme

Vesti 22.05.2024 22:03 0

Majice sa ovakvim rukavima su takođe malo uglađenije, što ih čini raznovrsnijim delom garderobe svih dama

Dženifer Aniston

Profimedia

Uvek možemo da računamo da će Dženifer Aniston zadržati klasične elemente garderobe.

Zvezda ,,Prijatelja" nosila je crnu majicu sa kraćim uskim rukavima u nedavnom Instagram videu u kome je proslavila godišnjicu njenog brenda za negu kose ,,Lolavie" u Ulti.

Iako ne znamo kada je snimak snimljen, ovaj stil je praktičan izbor za proleće i leto: to je idealna sredina između majice bez rukava i majice sa kratkim rukavima, što ga čini dobrim za prelazne vremenske prilike. 

Dženifer

Printscreen/Instagram/jenniferaniston

 

I ne samo to, Anistonina crna majica daje standardnoj kombinaciji gornjeg dela i farmerki i malo oštrine i dodira ženstvenosti, zahvaljujući boji i delikatno postavljenim rukavima.

Verovatno je iz tih razloga što Tejlor Svift takođe trenutno nosi majice sa takvim rukavima. Ona je pokazala dve različite verzije jedne u nedavnom kratkom  snimku objavljenom na YouTube-u koji je fanovima omogućio da zavire u njen svakodnevni život.

Tejlor

YOUTUBE / Planet / Profimedia

 

Majice sa ovakvim rukavima su takođe malo uglađenije, što ih čini raznovrsnijim delom garderobe svih dama, prenosi People.

Opra glasa za duge rukave

Opra Vinfri je još jednom potvrdila status modne ikone zahvaljujući ležernom autfitu idealnom za proleće.

Voditeljka se nedavno družila sa Gvinet Paltrou noseći laku, prozračnu letnju odeću koju planiramo da nosimo tokom cele sezone: prozračne pantalone, ležernu košulju i patike.

 

 

Paltrou je na fotografiji nosila monohromatski izgled. Međutim, njeno shvatanje jednostavnog stilizovanja bilo je drugačije od Oprinog.

Bela ne voli rukave

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti, udobnosti pamučne  bele majice bez rukava su klasik koji se nalazi gotovo svačijem ormaru. Odlično izgledaju uz farmerki, suknje ili čak elegantnije pantalone, a dobar su izbor i u sportskim prilikama.

Vole ih i slavne osobe, pa su nedavno u belim majicama viđene Bela Hadid, Žizel Bundšen i Anja Tejlor-Džoj, koje su nas podsetile koliko je lako izgledati dobro ako odaberete klasičan komad odeće, bez obzira na priliku.

 

Bela Hadid je za šetnju gradom odabrala kožne crne pantalone i jednostavnu belu majicu bez rukava i pokazala elegantnu stranu ove klasične majice. 

 

 

Bonus video:

 

 

 
Komentari (0)
Loading