Zato je tako zgodna: Kejt Hadson svako jutro popije napitak od 2 sastojka koja imate u kuhinji

Vesti 30.01.2024 08:11 0

Filmska zvezda Kejt Hadson je poznata po tome da vodi računa o svom izgledu i zdravlju.

kejt hadson

Shutterstock

Kejt je u nedavnom intervjuu otkrila svakodnevnu jutarnju rutinu koja joj pomaže da dan započne na pravi način. Mnoge je iznenadilo što je to vrlo jednostavno.

"Moja jutarnja rutina je jednostavna. Budim se oko 6 ujutro i meditiram, dok pijem toplu vodu s limunom", izjavila je jednom prilikom.

kejt hadson

Shutterstock

 

Njen izbor napitka je kombinacija dva sastojka koja sigurno imate u kući - topla voda s limunom. U čašu (200 ml) mlake vode iscedite pola limuna i popijete na prazan stomak. To je odličan napitak za početak dana, jer pomaže varenje, poboljšava zdravlje kože i jača imunitet, piše „EatingWell“.

voda s limunom

Shutterstock

 

"Sat vremena nakon što se probudim, popijem kafu ili čaj, šetam bosa napolju i posmatram sunce", navela je Kejt. Potom doručkuje proteinski šejk, a kao grickalice koristi sveže voće i povrće. "U frižideru uvek imam iseckano povrće, uključujući šargarepu, krastavce i papriku. Držim ih u staklenim teglama s malo vode na dnu. Takođe, imam iseckano voće, poput ananasa, kao i bobičasto voće. Kad deca žele nešto za užinu, kažem im da otvore frižider", istakla je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading