Svet joj se srušio: Koristila je dečkov telefon, a ono što je pronašla joj je slomilo srce

Olja Jelić Vesti 03.05.2024 20:35 0

Percepcija mlade žene o njenoj naizgled iskrenoj vezi dovedena je u pitanje nakon što je kopala po telefonusvog dečka

Šokirana žena

Shutterstock

Percepcija jedne mlade žene o njenoj naizgled iskrenoj vezi dovedena je u pitanje nakon što je slučajno otvorila privatni Snapchat razgovor na telefonu svog dečka.

Ova 21-godišnjakinja kaže da joj je njen dečko nedavno dozvolio da koristi njegov telefon. Gledala je njegov Snapchat i slučajno pronašla poruku devojke zbog koje je dugo gajila nesigurnost.

Devojka je bila krajnje užasnuta kada je saznala da je ova druga devojka slala njenom dečku eksplicitne fotografije u vreme kada su bili na pauzi, od kojih su neke snimljene samo nedelju dana pre nego što su ponovo zajedno. Da stvar bude još više uznemirujuća, shvatila je da njen dečko sačuvao slike.

Šokirana žena

Shutterstock

 

Tražeći savet na Redditu devojka je napisala: „Stvar je u tome što me ne zanimaju fotografije, ali smo imali pravilo da tokom pauze pričamo jedno drugom o svakoj osobi sa kojom razgovaramo, idemo na sastanke. Čak sam mu pričala o momku zbog koga je bio nesiguran.", ispričala je ona.

Pojašnjavajući da je pauza bila njena ideja, zbog ličnih problema i života u različitim zemljama tokom leta, ona je nastavila: „Kada sam se vratila kući posle letnje pauze, trebalo nam je nekoliko nedelja da se ponovo okupimo jer je napravljeno mnogo grešaka sa obe strane. Upoznala sam tu devojku tako da još uvek ne razumem zašto mi nikada nije rekao, ali mi je rekao za sve ostalo."

Mnogi su saosećali sa njom

Različiti kolege korisnici Reddita saosećali su sa njenim slomljenim srcem, a neki su je rekli da je vreme da raskine i nastavi dalje. Jedna brutalno iskrena osoba je prokomentarisala: „Očigledno je zainteresovan za nju. Mislim, hajde, sačuvao je slike."

"Nije ti rekao jer je zainteresovan za nju i ne želi da odustane od mogućnosti da ima nešto sa njom sa strane. Naravno, pretpostavljam, ali ne mogu da smislim drugu mogućnost", dodao je drugi.

"Ako želite da sačuvate svoju vezu, onda razgovarajte sa njim o tome. Imaće priliku da prizna svoje greške", napisao je treći.

„Moraćete da se suočite s njim u vezi ovoga. Ne možete pobeći od toga. Ako on postane ratoboran i pokuša da vas ubedi da ste pogrešno videli, onda je on lažov i malo je verovatno da će promeniti“, napisala je jedna devojka.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading