Pevačica se prosto istopila: Odjednom je smršala skoro 20 kilograma, svi se plaše za njeno zdravlje

Vesti 22.05.2024 16:45 0

Na nedavnom održanom koncertu, poznata pevačica je šokirala fanove svojim izgledom.

kristina agilera

Profimedia

Kristina Agilera održala je koncert u Meksiku i svojom drastičnom transformacijom iznenadila sve koji su je videli.

Smršala 18 kilograma

Pevačica je smršala 18 kilograma uoči nastupa, a na koncertu se pohvalila svojom novom figurom. Video snimak sa tog koncerta se proširio društvenim mrežama brzinom svetlosti, a obožavaoci 43-ogodišnje pevačice su počeli da sumnjaju da pije „ozempik“, lek za dijabetes koji je postao popularna metoda mršavljenja slavnih. U videu Kristina na sebi ima atraktivan bodi koji je istakao njen vitak struk dok izvodi svoj hit "What a Girl Wants".

Najveća transformacija poznatih

Neki su nazvali njenu transformaciju najboljim učinkom „ozempika“ do sada, dok su drugi dodali kako taj lek učini da mnogi izgledaju starije, ali da na Kristini deluje čudesno. Kristina je ranije izjavila za magazin „Health“ da "mrzi da bude super mršava" i da je počela da prihvata svoje obline.

 

 

Posle više godina oscilacija u težini, pevačica sada održava vitku liniju, a njena tajna leži u posvećenosti zdravoj, uravnoteženoj ishrani i rigoroznom režimu vežbanja. Kad je 2008. rodila sina Maksa, koji sada ima 15 godina, bila je meta ružnih komentara zbog viška kilograma.

Pazi na ishranu i vežba

Dve godine kasnije je smršala, navodno zbog ograničavanja dnevnog unosa hrane na 1600 kalorija. Što se tiče njene ishrane, pridržava se režima bogatog biljnim namirnicama i jede jarko obojeno voće i povrće svaki dan. Vežba jogu, boksu, radi vežbe snage, kardio, treninge ima dva do pet puta nedeljno.

Komentari (0)
Loading