Kako izgledati mršavije: Stilistkinja otkriva modne trikove koji izdužuju figuru i skrivaju stomak

Vesti 22.05.2024 14:27 0

Ako imate višak kilograma, možete da izgledate vitkije, pomoću nekoliko trikova.

žena

Shutterstock

Pravi izbor odeće može pomoći da izgledate mršavije i uvek doterano. Stručnjak za modu Suzi Nelson, koja je vlasnik firme „Modes & More“ otkrila je nekoliko trikova u oblačenju koji će vam izdužiti figuru.

Pravi izbor donjeg veša

"Počnite s dobrim donjim vešom“, savetuje Suzi. To znači da treba da nosite dublje gaćice za oblikovanje tela, steznik, bodi za oblikovanje i sličan veš koji će sakriti višak na stomaku, leđima i oblikovati telo. Kada ga kupujete, obavezno ga probajte da vidite da li vam odgovara. U njemu treba da se osećate udobno i ne sme mnogo da vas steže..

Birajte tamne boje

Preporučuju se tamne boje kako bi se stvorila vitka silueta. Te boje uključuju crnu, tamnoplavu, boju patlidžana i zelenu, jer one stanjuju figuru više od svetlih boja. Odeća tamne boje će stvoriti vitkiju siluetu vizuelno.

žena

Shutterstock

 

Pantalone sa visokim stukom

Uvek birajte farmerke i pantalone uopšte sa visokim strukim i širokim nogavicama umesto onih sa niskim strukom. To će sakriti stomak i izdužiti noge.

Jednobojne kombinacije

Kada nosite odeću iste boje od glave do pete, to će vizuelno izdužiti i stanjiti figuru. Takođe, birajte jednobojne komade, a izbegavajte bilo kakve šare, jer one mogu da učine da izgledate krupnije.

Prugasti dezen

Ukoliko volite da nosite odevne komade sa prugastim dezenom, uvek birajte uspravne pruge, nikako vodoravne, jer on šire figuru.

Izrez na majici

Suzi savetuje da na majicama i bluzama nosite V izrez, a ne okrugli. Kada je reč o ogrlicama, treba birati što duže, a ne one debele koje idu uz vrat.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading