Šta se to dešava? Princ Villijam se prvi put pojavio na zabavi bez Kejt, svi su šokirani njegovim ponašanjem

Vesti 22.05.2024 15:41 0

Princ Vilijam je bio domaćin zabave koja se tradicionalno održava u Bakingemskoj palati.

vilijam

Profimedia

U utorak je održana tradicionalna zabava u Bakingemskoj palati čiji je domaćin bio princ Vilijam. Kejt nije prisustvovala, zbog bolesti.

Kiša mu nije smetala

Zabava je organizovana u prelepom vrtu Bakingemske palate, a čak ni kiša koja je neprestano padala nije sprečila zvanice da se druže i budu lepo raspoložene. Princ Vilijam je, kao dobar domaćin, razgovarao sa svakim posebno, šetajući s kišobranom u ruci. Svi su primetili da je lepo raspoložen, jer nije skidao osmeh s lica.

vilijam

Profimedia

 

Prvi put se pojavio bez Kejt

Vilijam je prvi put došao na neku zabavu bez Kejt, od kada je saopšteno da je ona bolesna. Kejt prima preventivnu hemoterapiju, pošto joj je dijagnostikovan rak i zbog toga se ne pojavljuje u javnosti. Iz istog razloga, ni kralj Čarls nije prisustvovao zabavi. 

Kejt Midlton je poslednji put viđena na nekom događaju prošlog Božića, a njen nagli nestanak iz javnosti, kao i tajnovitost u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem, uznemirili su javnost. Pošto počele da se šire razne teorije o njenom zdravstvenom stanju, Kejt je u martu  objavila da ima rak i da joj je potrebno vreme da se leči i oporavi. Princ Vilijam od tada sam obavlja kraljevske dužnosti. 

Komentari (0)
Loading