Muškarci su je obožavali: Bila je najzgodnija žena na svetu, a pogledajte kako danas izgleda

Vesti 20.05.2024 14:07 0

Nekada je bila najpoželjnija žena na planeti, ali se promenila s godinama.

keli bruk

Shutterstock

Najpoželjnija žena na planeti – tako su je zvali, ali i nakon svih ovih godina, ona može opet da ponese tu laskavu titulu.

U cvetnoj haljini

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk nedavno je prisustvovala dodeli "Variety club Showbusiness" nagrada u Londonu. Za tu priliku je ponela sasvim jednostavnu odevnu kombinaciju. Nekada najpoželjnija žena na planeti je za ovu posebnu priliku nosila floralnu maksi haljinu, a izdanje je upotpunila talasastom frizurom, tamnom šminkom i blistavim osmehom. Obula je crne cipele sa visokim štiklama koje su celokupnom modnom izdanju dale notu prefinjenosti i odmerenosti.

keli bruk

Profimedia

 

I sada obara s nogu

Na osnovu njenog izgleda na tom događaju, slobodno možemo da kažemo da nekada najpoželjnija žena na svetu, i nakon svih ovih godina, može opet da ponese tu titulu. Keli ima 44 godine, malo se ugojila, ali je i dalje zgodna.

Podsetimo, Keli Bruk je bila veoma popularna devedesetih godina i početkom dvehiljaditih. Bila je san svih muškaraca i to sa merama 99-63-91 centimetar. Nekoliko godina kasnije ova bivša manekenka je 2005. godine izglasana za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a rezultati su objavljeni u magazinu "For him".

Komentari (0)
Loading