Ima 46 godina, a za njom i dalje uzdišu: Govorili su joj da je niska i punačka, a ona je i u petoj deceniji boginja u bikiniju

Vesti 13.05.2024 13:26 0

Kada su je otkrili o predložili joj da se bavi manekenstvom, imala je samo 15 godina. I danas je jedna od najzanosnijih žena.

leticija kasta

Profimedia

Leticija Kasta je 11. maja napunila 46 godina, a i dalje se svi dive njenoj lepoti i vitkom telu koje je pokazala u bikiniju. Imala je 15 godina i igrala se na plaži, kad su je zapazili i ponudili joj probno fotografisanje kako bi postala foto model. Otac joj je to jedva dozvolio, a već posle nekoliko sedmica, mlada Leticija se našla na modnoj pisti.

Govorili su joj da je previše niska i previše punačka za manekenku, sa 169 centimetara i obimom grudi poput Merilin Monro. Ali ona je već posle pet godina imala pet miliona dolara na računu i bila proglašena najvrelijom manekenkom po izboru magazina "Roling Stoun", a postala je zaštitno lice kozmetičke kuće „L'Oreal“. Bila je i jedna od anđela poznatog brenda „Viktorija sikret“. Međutim, to nije trajalo dugo, jer se Leticiji nisu sviđali zavodnički pa i perverzni kostimi u kojima je morala da se slika.

leticija kasta

Profimedia

 

Kada se 8. maja pojavila na jednom događaju u Rimu u mini haljini, pokazala je da i sa 46 godina može da parira mlađim koleginicama. "Nije stvar u lepoti, već u tome kako se neko oseća zbog vas," izjavila je jednom prilikom.

Najveću čast je doživela 1999. godine kad je izabrana da predstavlja Marijanu i da se njen lik pojavi na francuskim markama i novčićima. Na mestu najvažnijeg nacionalnog ženskog simbola nasledila je lepotice kao što su Brižit Bardo i Katrin Denev.

Osim na pisti i pred modnim fotografima, Leticija je svoj talenat pokazala i na velikom ekranu, ulogama u filmovima "Asteriks i Obeliks protiv Cezara" i "Ciganin".

leticija kasta

Profimedia

 

Karijera je nije sprečila da postane majka. Ćerku Satin je rodila 2001. godine, u vezi s fotografom Stefanom Sednojem, a sina Orlanda pet godina kasnije, s verenikom Stefanom Akorsijem. S njim je dobila i kćerku Atenu, ali se nisu venčali. Udala se 2017. godine za Luja Garela, s kojim se zabavljala dve godine. "Nije mi bilo lako da kažem to - da", priznaje Leticija. "Nikad nisam želela da se udam. Međutim, bilo je nečeg u tome kako me je Luj posmatrao", objasnila je lepotica.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading