Pa zar takva ideš u Kan, na crveni tepih? Natašu svi kritikuju zbog odeće, ako se uopšte može tako nazvati, jer se baš sve vidi!

Vesti 20.05.2024 11:00 0

Poznata manekenka se pojavila na Filmskom festivalu u Kanu i privukla veliku pažnju.

nataša poli

Profimedia

Ruska manekenka Nataša Poli bila je na Filmskom festivalu u Kanu. Pažnju okupljenih ljudi, medija, ali i celog sveta koji je događaj pratio, privukla je svojom modnom kombinacijom. Naime, nosila je potpuno providnu haljinu koja je delo modne kuće Miler. 

Obožavaoci nisu oduševljeni

Haljina je bila potpuno providna, sa dubokim šlicem do struka, a postavljena je samo na intimnim delovima, pa izgleda kao da šeta u bodiju i negližeu. Izgled je upotpunila Kartije nakitom i crnim cipelama na štiklu, a kosu je zalizala.

Svojim stajlingom pohvalila se na društvenim mrežama, ali naišla je na brojne kritike. "Šta je ovo? Oprosti, ali ovo je užasno", "Zašto ljudi nose sve manje odeće? Možemo da ti vidimo intimne delove tela", "Očekivala sam više elegancije", neki su od komentara na njen izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Poly (@natashapoly)

 

Jedna je od najtraženijih manekenki

Nataša ima 38 godina i modelingom je počela da se bavi početkom 2000-ih. Od 2004. pojavila se u brojnim reklamnim kampanjama, na naslovnim stranama časopisa i na modnim pistama. Jedan je od najtraženijih modela, a „Voug Pariz“ je proglasio jednim od 30 najboljih modela 2000-ih godina. 

Komentari (0)
Loading