Sa crvenom haljinom nema greške: Megan Markl dala inspiraciju za tople dane, ova boja je pun pogodak!

Vesti 18.05.2024 09:03 0

Megan Markl voli da prati modu i ima svog stilistu koji joj pomaže da izgleda lepo u svakoj situaciji

Megan

SUZANNE CORDEIRO / AFP / Profimedia

Megan Markl je bila velika modna inspiracija na Nigerijskoj turneji sa princom Harijem.

Nakon što je putovanje započela u kolekciji odevnih kombinacija neutralnih tonova, odlučila se za smelu crvenu haljinu, koja je imala posebno značenje.

Tokom panel diskusije sa dr Ngozijem Okonjo-Ivelalom, generalnim direktorom Svetske trgovinske organizacije, Megan je rekla da je njena haljina boje trešnje inspirisana „neverovatnim“ šarenim modnim izborima naroda Nigerije i počasti njenom nasleđu.

 

 

Međutim, nije se istakla samo živa crvena nijansa, već i volani duž njenog poruba, što je romantičan detalj koji Laura Dern takođe voli da nosi po toplom vremenu.

Volani ne samo da daju elegantan dodir, već mogu i učiniti vašu odeću lepršavijom, ističe People.

Kopira princezu Dajanu

Megan Markl voli da prati modu i ima svog stilistu koji joj pomaže da izgleda lepo u svakoj situaciji. Međutim, tokom posete Nigeriji koristila je i trikove princeze Dajane, što nije promaklo veštom oku upućenih.

Njen elegantni outfit koji su činile jednostavna duga bela haljina bez naramenica i sandale u boji kože, upotpunila zlatnom oglicom koja je pripadala princezi Dajani, a već u subotu nosila je drugu kombinaciju inspirisanu Harijevom majkom.

 

 

Subotu je obeležila odvažna kombinacija u belom, a oko vrata je nosila čvrstu zlatnu ogrlicu, istu onu koju je Dajana nosila tokom posete ovoj zemlji. Princ Hari i Megan su otputovali u Nigeriju na poziv čelnika štaba nigerijske vojske.

megan markl

Profimedia

 

Bivša glumica imitira princezu Dajanu kako bi se približila javnosti, jer je poznato koliko su je ljudi širom sveta voleli. Osim ponašanjem i javnim pomaganjem najugroženijima, Megan se poslužila i Dajaninim proverenim stilskim formulama.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading