Princ Hari dolazi u Veliku Britaniju: Evo da li će mu se pridružiti Megan Markl u poseti bolesnim članovima porodice

Slobodanka Ćorić Vesti 29.04.2024 15:30 0

Megan i Hari su se odselili iz Velike Britanije nakon što su napustili kraljevsku porodicu 2020. Od tada, vojvotkinja od Saseksa retko se vraćala u Veliku Britaniju

Megan Markl

Foto: AP

Posle meseci nagađanja, sada je otkriveno da Megan Markl neće putovati u Veliku Britaniju sa svojim suprugom princom Harijem sledećeg meseca. Kraljevski dopisnik Kris Šip potvrdio je vest na Ks, ranije poznatom kao Tviter.

Rekao je: "Jutros je potvrđena dodatna potvrda da Megan neće biti sa Harijem na godišnjoj Invictus službi u Londonu.  Ali vojvotkinja od Saseksa će se pridružiti vojvodi u poseti Nigeriji inspirisanoj Invictusom odmah nakon što Hari napusti Veliku Britaniju", rekao je on.

Vest dolazi nakon što je objavljeno da će Hari prisustvovati Službi zahvalnosti u St. Pavla, u sredu 8. maja. Specijalna služba će obeležiti 10. godišnjicu Invictus Games, a očekuje se da će glumac Dejmijan Luis recitovati pesmu na događaju, prenosi Mirror.

U saopštenju objavljenom na društvenim mrežama Invictus Games stoji: „Fondacija Invictus Games će proslaviti 10 godina menjanja života i spasavanja života 'Uslugom zahvalnosti' u katedrali Svetog Pavla 8. maja. Pridružiće nam se naš pokrovitelj, princ Hari , vojvoda od Saseksa, glumac Damian Levis i članovi globalne zajednice Invictus da obeleže ovu priliku."

Iako Megan neće putovati u Veliku Britaniju, pridružiće se svom mužu u poseti Nigeriji. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa posećuju Nigeriju u maju kako bi razgovarali o Invictus igrama. Očekuje se da će Hari i Megan tokom svog boravka učestvovati u kulturnim aktivnostima i upoznati pripadnike vojske i njihove porodice. Megan i Hari su se odselili iz Velike Britanije nakon što su napustili kraljevsku porodicu 2020. Od tada, vojvotkinja od Saseksa retko se vraćala u Veliku Britaniju.
 

Komentari (0)
Loading