Vređala i bahatila se", stjuardesa otkriva neviđeno ponašanje Dženifer Lopez na letu za Dubai: Šta se stvarno dešavalo u avionu i kako je sve kulminiralo nakon sletanja

Slobodanka Ćorić Vesti 14.05.2024 20:02 0

Dženifer Lopez, globalna ikona pop kulture, poznata je po svom glamuroznom imidžu na crvenom tepihu i scenama širom sveta. Međutim, nedavno su se pojavile tvrdnje da iza svetala reflektora krije svoju manje poznatu stranu

Dženifer

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez, često prepoznatljiva po svom glamuru i popularnosti, sve češće je predmet kontroverzi zbog svojih postupaka. U poslednje vreme, društvene mreže preplavljene su pričama koje otkrivaju njen navodno nepristojan odnos prema osoblju i čudno ponašanje u javnosti.

Snimak na TikToku postao je viralan, prikazujući grčku stjuardesu koja deli svoje iskustvo sa putovanja na kojem je Džej Lo bila putnica. Taj snimak otkriva neočekivanu sliku poznate pevačice, bacajući svetlo na njeno ponašanje u privatnim situacijama koje su daleko od očiju javnosti

Jedan od nedavnih incidenata koji je privukao pažnju dogodio se tokom leta iz Los Anđelesa za Dubai. Grčka stjuardesa, poznata na TikToku kao miss_eirini, podelila je svoje iskustvo sa putovanja na kojem je Dženifer Lopez bila među putnicima. Prema njenom svedočenju, pevačica se ponašala neobično rezervisano, odbijajući svaku interakciju sa osobljem, čak i kada je reč o običnim stvarima kao što je naručivanje hrane.

Situacija se dodatno zakomplikovala nakon sletanja u Dubai, kada je Dženifer odbila da napusti avion, trošeći dodatno vreme na presvlačenje i ponovno presvlačenje. Prema rečima stjuardese, takvo ponašanje nije uobičajeno, posebno imajući u vidu da se nije radilo o privatnom letu.

Ovo nije prvi put da je Dženifer Lopez u centru pažnje zbog svog ponašanja. Nedavno je na Met Gali 2024. privukla pažnju javnosti svojim izgledom, ali i odnosom prema novinarkama na crvenom tepihu. Mnogi je osuđuju zbog nedostatka pristojnosti, dok drugi brane njen stav tvrdeći da je reakcija posledica nelagodnosti u neudobnoj haljini.

Ovaj incident samo je jedan u nizu koji bude interesovanje za istraživanje pravog lica poznate ličnosti, bacajući svetlo na njen karakter i odnose sa okolinom.

Komentari (0)
Loading