Lepota joj je ime: Kajli Džener pokazala lice bez šminke i pohvalila se novom frizurom, prirodnim izgledom oduševila internet!

Vesti 06.04.2024 21:13 0

Noviji izgled nije drastično odstupanje od frizura koje je Dženerova nosila u poslednje vreme...

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

Kajli Džener pokazuje svoje dugačke pramenove!

Lepotica (26) je u petak, pozirala bez šminke u novom videu na svom Instagramu. Na snimku je imala primetno dužu, slojevitu smeđu kosu.

Dženerova je izgledala opušteno sa udobnim ćebetom koji joj je prekrivao noge dok je pozirala za kameru. Osnivačica ,,Kylie Skin"-a je namignula kameri i napućila usne, a onda namestila kosu.

„Nedostajala mi je ova duga kosa“, napisala je preko videa.

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

Iako Dženerova nije potvrdila kada je video snimljen, činilo se da je možda nedavno dodala braon umetke na kratku kosu koju je imala ovih dana.

Noviji izgled nije drastično odstupanje od frizura koje je Dženerova nosila u poslednje vreme, jer je u objavi od 23. marta na Instagramu pozirala sa smeđom kosom koja joj je padala ispod ramena, ističe People

Dženerova ju je takođe nosila na događaju lansiranja pića Sprinter, iako se činilo da je to bila nešto kraća verzija one koja se vidi u njenom poslednjem videu.

Rijaliti zvezda je poznata po tome što je promenila svoj izgled, nosila je više frizura tokom godina, kao i niz različitih glamura, uključujući njen odvažni izgled iz ere ,,King Kajli" iz 2017.

 

 

U TikTok tutorijalu za šminkanje koji je objavila 13. marta, Džener je čak otkrila pratiocima da ponovo kreira svoj dobro poznati stil od pre sedam godina. „U redu, pokušaću da ponovo napavim svoj glamur iz 2017.“, izjavila je ona.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading