Bila je najlepša beba na svetu: Majka se obogatila na njoj, a sada je postala neprepoznatljiva

Slobodanka Ćorić Vesti 23.04.2024 10:31 0

Kako je rasla, njen izgled je postao "običan"

Aira Mari Braun

Printscreen/Instagram

Aira Mari Braun postala je poznata kao šestomesečna beba, kada je osvojila srca javnosti svojim velikim plavim očima, dugim trepavicama i plavim uvojcima. Svi su joj govorili da neodoljivo podseća na lutku. Njena lepota joj je preko noći donela popularnost, pa je zarađivala kao zaštitno lice brojnih dečjih kampanja i reklama. Imala je četiri godine kada je počela da hoda modnom pistom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aira Marie (@airamarie09)

Do osam godina snimila je četiri filma. Nazivali su je najlepšom bebom na svetu, a roditelji su je često prijavljivali na dečja takmičenja lepote. Aira Marie bi uvek bila ili pobednik ili među prvima na listi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aira Marie (@airamarie09)

Kako je rasla, njen izgled je postao „običan“. I dalje je bila veoma lepa, ali ne toliko da se zaista izdvaja od većine druge dece. Zato je njena majka počela da svakodnevno šminka ćerku, stavlja perike i oblači je u skupu i glamuroznu odeću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aira Marie (@airamarie09)

Javnost ju je kritikovala što je opteretila devojčicu i ukrala joj detinjstvo. Vremenom je njena slava izbledela i ona sada živi 'normalnim' životom. Danas ima 15 godina, pokušava da ostane u manekenstvu. Mediji su objavili da je na vrhuncu slave zarađivala više od 10 miliona dolara godišnje. Iako je još maloletna, Aira želi da bude glumica kada poraste, piše Stori.

 

Komentari (0)
Loading