Mišel Obama objavila knjigu: Bivša prva dama SAD proslavila veliki uspeh špijunskom akcijom, ovo je hit!

Vesti 20.04.2024 19:58 0

Obama potpisuje kopije i objašnjava koliko je taj trenutak nadrealan

Mišel Obama

EPA

Mišel Obama slavi poseban uspeh. Njena najnovija knjiga „Svetlost koju nosimo“ (eng. “The Light We Carry”) je upravo objavljena, što ju je navelo da ode u tajnu misiju u američkoj  prodavnici kako bi ostavila autograme i nabavila stvari za sebe i svog muža Baraka Obamu.

Obama je podelila svoju misiju na snimku na Instagramu, pokazujući je kako nosi duks, šešir i naočare za sunce kako bi sakrila svoj identitet. „Pokušaćemo da budemo suptilni“, kaže ona kameri u svom automobilu. Video je zatim prikazuje kako hoda po radnji.

 

 

Zatim ide prema odeljku za knjige, pronalazeći svoje knjige. ,,Evo ih!" kaže ona približavajući se kuli od kopija svoje knjige. ,,Tu smo. To sam ja!" kaže ona. Obama potpisuje kopije i objašnjava koliko je taj trenutak nadrealan.

„Postoji šest potpisanih knjiga ovde u Sent Luisu“, objasnila je, nastavljajući da kupuje stvari za njihovog psa Sanija, njenog muža i sebe. „Devojke, mogu da nabave svoje stvari“, rekla je, misleći na svoje ćerke Maliju i Sašu.

Mišel Obama voli Bijonsin novi album

Nakon objavljivanja Bijonsine pesme „Cowboy Carter“, Mišel Obama je na društvenim mrežama podelila koliko joj se dopao album. „Još jednom si promenila igru pomažući da se muzički žanr redefiniše i transformisala si našu kulturu sa Cowboy Carter-om. Jako sam ponosna na tebe! To je podsetnik da uprkos svemu što smo prošli da bi nas čuli, videli i prepoznali, i dalje možemo da plešemo, pevamo i da budemo ono što jesmo bez izvinjenja", napisala je u saopštenju na Instagramu.

Obama i Bijonse se dugo dive jedna drugoj. Mišel je uvek delila pozitivne komentare nakon što bi Bijonse objavila novu muziku, navodi Hola! .

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading