Maksimalno neuredna: Ćerka Baraka Obame izletela na ulicu u šok autfitu, bukvalno neprepoznatljiva

Vesti 06.04.2024 18:17 0

Izgled je uparila sa velikom torbom i kosom oblikovanom u punđu...

Malija

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malija Obama nastavlja da pokazuje neobične autfite. Najstarija ćerka Baraka i Mišel Obame primećena je kako pohađa časove glume u Los Anđelesu, obučena u jednostavnu, ali šik odeću napravljenu od sakoa, na dugmad i širokih farmerki.

Malija je primećena u pokretu kako se drži kafu za poneti. Njena odeća se sastojala od zelene prugaste jakne, belog dugmeta sa nekoliko dugmadi na vrhu i otkopčanom dnu, nekih velikih farmerki i crnih čizama. Izgled je uparila sa velikom torbom i kosom oblikovanom u punđu, što je rezultiralo odećom koja izgleda kao da je brzo sastavljena bez žrtvovanja bilo kakvog stila.

To je još jedan primer da Malija pokazuje neke sjajne komade u svojoj garderobi i sposobnost mešanja i spajanja različitih elemenata dok zadržava svoj stil.

Kako je odrastala i počela da razvija svoju karijeru u umetnosti, Malija nastavlja da pokazuje nove nijanse sebe, negujući mističnost i hladnoću koju je teško ponoviti.

Prvi događaj na crvenom tepihu Malije Obame

Ranije ove godine, Malija je premijerno prikazala svoj prvi kratki film na Sundance Film Festivalu. „Srce“ je napisala i režirala ona.

Malia

Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

 

Malija je prisustvovala crvenom tepihu događaja, noseći dugačak i elegantan sivi kaput uparen sa svetloplavim dugmetom, tamnim pantalonama i kestenjastim čizmama. Opet, jednostavni elementi koji daju super kul rezultate, prenosi Hola!.

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading