Braon boja je ove sezone nova crna: Mišel Obama u autfitu koji je zasenio sve prisutne, nekadašnja prva dama blista

Olja Jelić Vesti 09.12.2023 13:13 0

Modne kombinacije prvih dama Amerike oduvek su privlačile mnoge poglede pa su imale moć da diktiraju modne trendove. Mišel Obama sada je pokazala da itekako prati šta se nosi, ali i da je nju ove sezone osvojila smeđa boja

Mišel Obama

Profimedia

Ove godine svedočimo velikom rastu popularnosti smeđe boje koju su u svoju jesenju garderobu uključile i trendseterke poput Hejli Biber i Kaje Gerber, a čini se da im se priključila i Mišel Obama koja je zablistala u pomalo neočekivanoj smeđoj kombinaciji. Na projekciji "American Symphony" u Luizijani bivša prva dama je zablistala i pokazala da rado nosi ovogodišnje trendove.

59-godišnja Mišel ostavila je sve bez teksta obukavši tamnu kožnu jaknu i kožni top sa laskavim remenom oko struka. Osim što je odabrala materijal koji je ove sezone bez premca jedan od najpopularnijih, Obama se odlučila i za smeđu boju koja je postala boja sezone.

Uz smeđi top i sako, kombinovala je i smeđe pantalone širokih nogavica i smeđe salonke sa špic završetkom.

Kompletan autfit potpisuje Sergio Hudson, američki modni dizajner s kojim je sarađivala već nekoliko puta, a zaslužna je i za veliki uspon njegove karijere nakon što je njegov potpis nosila na inauguraciji trenutnog predsednika Bajdena.

Kosu je skupila na vrhu glave u visoki konjski rep na kojem bi joj pozavidela čak i Ariana Grande koja taj izgled nosi već godinama!

Dolazak Mišel Obame na projekciju filma posebna je čast za glumačku ekipu dokumentarnog filma '"American Symphony" koji prati život dobitnika Gremija Džona Batistea. Produkcijska kuća "Higher Ground Productions" u vlasništvu Mišel i Baraka Obame potpisuje ovaj film na koji je bivša prva dama izuzetno ponosna.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading