Da li je pomirenje na pomolu? Čitav svet bruji o snimku na kom Megan Markl priča o Kejt Midlton

Olja Jelić Vesti 20.04.2024 15:03 0

U videu koji je podelio obožavatelj na TikToku, Megan je govorila o trenutku kada je Kejt rasplakala i naglasila da ne želi da kaže ništa ružno o njoj

Kejt i Megan

Profimedia

Stručnjaci već neko vreme govore o pomirenju vojvotkinje od Saseksa Megan Markl i princeze od Velsa Kejt Midlton, a internetom kruži snimak iz marta 2021. u kojem je Megan tokom intervjua s Oprom Vinfri zamolila za prestanak mržnje prema njoj i Kejt.

Snimak se pojavio nakon što je otkriveno da je princezi Kejt dijagnostifikovan rak, a zbog njenog zdravstvenog stanja mnogi vjeruju da će Kejt i Megan izgladiti odnose.

U videu koji je podelio obožavatelj na TikToku, Megan je govorila o trenutku kada je Kejt rasplakala i naglasila da ne želi da kaže ništa ružno o njoj.

 

@cbsnews Oprah asks Meghan Markle how she feels about the palace hearing her "speak her truth" during their interview, airing March 7 on CBS. #news #royal ♬ original sound - cbsnews

 

 

"Ne želim da podelim taj trenutak sa Kejt ni na koji način jer će ispasti da je omalovažavam. Mislim da je jako važno da ljudi razumeju istinu, ali isto tako mislim je da mnogo toga što je uneseno u medije, neistinito i nadam se da bi ona htela da se to ispravi. Palata nikome ne bi dopustila da negira činjenicu da je ona dobra osoba", rekla je tada Megan.

"Mislim da se dosta stvari koje su se izdgađale odnose na zakon polariteta, gde ako voliš mene, ne moraš mrziti nju. Ako voliš nju, ne moraš mrziti mene."

Ispod objave na TikToku, jedan je obožavatelj napisao: "Kejt i Megan - trolovi bez vlastitog života ih okreću jednu protiv druge, bez ikakvog razloga", glasio je njegov komentar s kojim su se ostali korisnici društvene mreže složili.

"Drago mi je da više nije Megan protiv Kejt, nego su Megan i Kejt", pisao je drugi.

Nedavno je kraljevski stručnjak progovorio o odnosu između članova kraljevske porodice tj. Harija, Kejt, Vilijama i Megan. Njihov je odnos poprilično napet, a kraljevski je stručnjak Tom Kvin izjavio kako Megan ima dva uslova za pomirenje.

"Hari bi se pomirio, ali u potpunosti podržava svoju suprugu. Sve dok ona ne oseti da je kraljevska porodica dovoljno dobra prema njoj i dok joj se ne izvini za događaje iz prošlosti, pomirenje se neće dogoditi", rekao je stručnjak za The Mirror.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading