Modna ikona: Zendaja u bajkovitoj haljini pokorila crveni tepih, glumica još jednom oduševila

Olja Jelić Vesti 17.04.2024 10:34 0

Zendaja se na svakom pojavljivanju u javnosti trudi ostaviti utisak, a zbog nedavnih izlazaka i poslednjeg izdanja u Los Anđelesu nije ni čudo da mladu glumicu već smatraju modnom ikonom Holivuda.

Zendaja

Profimedia

Zendaja je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu i trenutno se pojavljuje u nekim od najpopularnijih filmova koji su izašli u poslednje vreme - to podrazumeva i konstanta pojavljivanja na premijerama i crvenim tepisima.

Zahvaljujući trudu koji ulaže u svaki svoj izlazak u javnost postala je i svojevrsna modna ikona, a to dokazuje i njeno poslednje izdanje iz Los Anđelesa.

Naime, ova 27-godišnja glumica trenutno je na press turneji za film "Challengers", a sinoć je na premijeri još jednom svojom modnom kombinacijom ukrala svu pažnju.

 

 

Zendaja je za ovu priliku birala zadivljujući rozo-crnu haljinu Vere Vang koja se sastojala od čipkanog korseta sa providnim detaljima i donjeg dela u obliku pune suknje od tila i satena.

Izgled je upotpunila minimalnim dodacima - noseći samo jednostavne naušnice.

 

 

Glumica je ranije bila u centru pažnje tokom press turneje za film "Dune:II" koju je obeležila upravo modnim izdanjima - počev od Muglerovog robotskog odela pa do haljine neobičnih izreza koja ne trpi donji veš.

Zendaja u novom filmu "Challengers" kojem glumi tenisko čudo Tašu Dunkan, koja trenira svog supruga i transformiše ga od osrednjeg igrač do svetskog šampiona.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading