Smeh do suza: Zendaja se prisetila svoje urnebesne modne kombinacije, ovo morate da vidite

Vesti 14.04.2024 22:12 0

Zendaja je razgovarala o poreklu izgleda, koji su ona i Lo zajedno osmislili

Zendaja

Profimedia

Zendaja je jedna od najuzbudljivijih žena koju možete posmatrati na crvenom tepihu. Razvila je dugotrajno partnerstvo sa Lo Roučom, sa kojim je kreirala dva hrabra izgleda koji podstiču razgovore i koji su je učinili jednom od vodećih holivudskih modnih ikona

U novom video snimku, Zendaja je govorila o nekim od svojih najpoznatijih izgleda, uključujući autfite koje još uvek viđa na mimovima.

Video je podelio Vogue i deo je video serije pod imenom „Life in Looks“. Zendaja je u njemu analizirala neke od svojih vrhunskih izgleda tokom protekle decenije, uključujući njenu prvu naslovnicu magazina ,,Vogue", njeno prvo pojavljivanje na Met Gali i pojavljivanja na događajima poput Oskara i Emija.

Zendaja je otkrila da i dalje nailazi na objave i mimove o jednom od svojih najranijih izgleda, koji je nosila na žurci ,,Teen Vogue Young Hollywood" 2014. godine, na internetu. „Ovo je bio kontroverzan izgled“, rekla je ona, pokazujući fotografiju na kojoj nosi crni kombinezon dok nosi veliki šešir. „Još uvek gledam mimove o ovom posebnom izgledu sa šeširom. Ali znate šta? Stojim iza njega.”

 

 

Zendaja je razgovarala o poreklu izgleda, koji su ona i Lo zajedno osmislili. „Ja i Lo smo u to vreme mislili da je bio elegantan, a ja i dalje mislim da je elegantan i da bih ga ponovo nosila“, rekla je. Takođe se našalila da bi mogla ponovo da iznese šešir. „Mislim da Lo možda još uvek ima ovaj šešir. Možda će morati da ga izvadi iz arhive jednog dana“, rekla je ona.

Zendajin najnoviji zapanjujući autfit na crvenom tepihu
Zendaja

Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

 

Ranije ove nedelje, Zendaja je prisustvovala raznim premijerama svog novog filma „Izazivači“. Tokom novinarske turneje, nosila je elegantna odela i haljine, i zapanjujuće dodatke o kojima će se razgovarati u godinama koje dolaze, uključujući štikle sa teniskim lopticama utkanim u petu, prenosi Hola!

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading