Zendaja je modna ikona nove generacije: Go stomak i duboki prorezi na haljini nikog nisu ostavili ravnodušnim

Olja Jelić Vesti 06.02.2024 21:26 0

Susretom glumačke postave sa medijskim predstavnicima u hotelu For Seasons u Meksiko Sitiju službeno je započela svetska promo turneja drugog nastavka naučno-fantastičnog filma 'Dune'

Zendaja

Profimedia

Iako se premijera drugog nastavka filma "Dune" očekivala u novembru prošle godine, odložena je usled štrajka u Holivudu, pa u svetske bioskope stiže početkom marta ove godine.

U Meksiko Sitiju ove nedelje započela je njegova promo turneja, druženjem glumačke postave filma s medijskim predstavnicima u dvorani hotela Four Seasons.

Jedna od njegovih glavnih zvezdi, glumica Zendaja Koleman, osigurala je pažnju svojim modnim odabirom. Na druženju s predstavnicima sedme sile u Meksiku kanalisala je lik Čani kreacijom koju je samo za nju kreirala britanska dizajnerka u usponu, Torišeju Dumi.

 

 

Nepoznata široj javnosti, Dumi je protekle godine debitovala u Parizu sa kolekcijom za nadolazeću sezonu proleće/leto, a njezinu reviju otvorila je legendarna Naomi Kembel.

Za novu ikonu stila stvorila je efektan komplet izrađen od nabrane sive, maslinasto zelene, crvene i crne tkanine i naglašene detaljima u gornjem i donjem delu.

Kako bi kreacija brenda Torishéju bila u glavnom fokusu, Zendajin stilista Lu Roaš vodio se zlatnim pravilom 'manje je više' pa nakita i sličnih dodataka nije postojalo.

Zalizana punđa s naglašenim, bočnim razdeljkom i mejkapom u zemljanim tonovima bili su dovoljni da ovaj autfit uučine besprekornim.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading