Ni mačku nije poštedela: Kloi Kardašijan postala meta podsmeha, a razlog je ovaj bizaran potez

Olja Jelić Vesti 17.02.2024 15:06 0

Kloi Kardašijan je postala meta podmseha nakon što je objavila fotošopiranu fotografiju svoje mačke koja se zove Grej Kiti.

Mačka Kloi Kardašijan

EPA

Kloi Kardašijan je postala meta podsmeha nakon što je objavila fotošopiranu fotografiju svoje mačke koja se zove Grej Kiti.

"Je li ova žena normalna? Ovo je preraslo u bolest", "Prvo je fotošopirala decu, a sada je prešla na jadnu mačku", "Više ni ljubimci nisu sigurni", "Kloi više nema dodira sa realnošću. To je očigledno", neki su od komentara.

Mačka Kloi Kardašijan

Printscreen/Instagram

 

 

Pojedini fanovi su stali u njenu odbranu i naveli da su ruske plave mačke toliko lepe da ponekad mogu da deluju nerealno.

Iako i druge članice porodice Kardašijan svakodnevno koriste Photoshop, Kloi je poznata po tome što joj se često omakne greška prilikom uređivanja fotografija.

Između ostalog, pratioci su je nedavno ismevali zato što joj fali deo podlaktice na fotografiji na kojoj pozira sa svojom majkom Kris Džener.

Mačka Kloi Kardašijan

Printscreen/Instagram

 

 

Kloi je zatim odgovorila na brojne negativne komentare koje je dobila na društvenim mrežama.

"Pročitala sam smešnu priču o tome kako fotošopiram svoju podlakticu. Zašto bih to radila? Volim Photoshop, ali je moja podlaktica sasvim normalna", napisala je.

Osim toga, nju često kritikuju zbog plastičnih operacija i smatraju da ona više ne liči na sebe. Ona negira da je zavisna od odlazaka pod nož i tvrdi da je operisala samo nos.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading