Prekinula lanac alkoholizma: Dru Barimor otkrila kako je uspela da se izbori sa teškom zavisnošću, sve je uradila zbog njih

Vesti 13.04.2024 19:57 0

Barimorova je 2022. za magazin People podelila da je tokom teškog perioda nakon razvoda počela da pije...

Dru

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Dru Barimor je imala 11 meseci kada je dobila svoj prvi posao u reklami.

Kada je imala 7 godina, osvojila je srca Amerike u ulozi Gertie u ,,E.T. vanzemaljcu". Nakon toga je glumila u desetinama filmova, uključujući filmove: ,,Potpaljivačica", ,,Nikad poljubljena", ,,Zauvek srećni" i ,,Čarlijevi anđeli", koje je takođe producirala.

To je rezime koji možete očekivati od naslednice jedne od najpoznatijih porodica u Holivudu - njen otac, deda i pradeda, pra-tetka i ujak su bili glumci.

Međutim, tokom osvrtanja na svoju karijeru u čast 50. godišnjice magazina People (ona je krasila naslovnicu 15 puta), nije istakla da su ni film ni TV emisija nešto na šta je najponosnija.

„Mislim da je za mene to što sam prestala da pijem jedna od najboljih stvari koje sam mogla da uradim za ime Barimor jer smo svi bili takvi hedonisti“, kaže voditeljka emisije,  koja sada ima 49 godina.

Uzrok smrti njenog dede Džona Barimora, poznatog Šekspirovskog glumca 20-ih i 30-ih godina, bio je alkohol. Njena tetka Dajana je priznala da je koristila drogu i alkohol u svojoj biografiji ,,Previše, prerano". A njen otac Džon Dru Berimor je imao istoriju alkoholizma.

„Ne gledajte na mene kao na stub zdravlja i kao na nekoga ko zna šta radi“, kaže ona. „To je više kao- Ovo nije uspelo za našu porodicu, i ja ću to zaustaviti. Ja ću biti ta koji će prekinuti kariku u tom lancu i možda će mojoj deci i njihovoj deci biti bolje zbog toga."

„Moramo da se borimo sa genetskim glupostima koje nam donose naše porodice“, dodaje zvezda.

Barimorova je 2022. za magazin People podelila da je tokom teškog perioda nakon razvoda počela da pije. Nakon što je pobedila zavisnost kao tinejdžerka, prepoznala je znake upozorenja.

„Nakon što život koji sam planirala za svoju decu nije uspeo, to je skoro bilo teže od stvari kroz koje sam [prošla] kao dete. Bilo je mnogo realnije jer nisam bila sama. Radilo se o toj deci do koje mi je toliko stalo“, rekla je ona.

Dru Barimor

Profimedia

 

„Tada sam samo njima davala jer mi je bilo toliko stalo, a nisam brinula o sebi. Bila je to neuredna, bolna, iscrpljujuća putanja hodanja kroz vatru i vraćanja u život.”

Provela je vreme na terapiji i prestala da pije. „Moja deca su me naterala da se osećam kao da je vreme za igru“, rekla je ona. I uložila se u razvoj emisije ,,The Drew Barrimore Show", koja je u januaru obnovljena za petu sezonu.

Barimor nikada nije osećala pritisak da bude u porodičnom poslu, kako ga ona naziva. Međutim, ona je osetila privlačnost: „Od kada sam mogla da se setim, razmišljam i budem kognitivna osoba – rekla bih negde oko 3 godine – osećala sam izuzetnu odgovornost kada bih gledala filmove svoje porodice da održim njihovo ime u životu“, kaže ona.

Dru

Foto: AP

 

„Osećam da mi to pomaže da shvatim zašto me toliko privlači da radim na polju filma i televizije. Osećam kao da su mi dali takvu smirenost da znam zašto moram da radim ovo. Imam to u genima i u krvi, i imala sam sreće da mi ovaj posao omogući da nastavim dalje.”

Iako joj je holivudski posao u krvi, njena radna etika potpuno njena.

„Bez obzira kroz šta sam prošla u ličnom životu, nikada to nisam prenela na posao. Nikada nisam pokvarila posao. Nikada nisam neodgovorna. Ne dolazim nespremna. Dajem sve od sebe radu. Ja sam vrhunski profesionalac sa nepogrešivom radnom etikom“, kaže ona.

„I koliko god od sebe očekujem da budem bolja, jača, mudrija osoba, takođe očekujem i da se pojavim u bilo kom profesionalnom poduhvatu, dajući sve od sebe. Nikoga ne zovem u pomoć." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading