Zbog ovakvih roditelja želi da da otkaz: Vaspitačica šokirala priznanjem da joj se smučio njen posao

Olja Jelić Vesti 15.03.2024 16:14 0

Vaspitačica u jaslicama otkrila je da mrzi svoj posao i da otkazu razmišlja skoro svaki dan

Vaspitačica

Shutterstock

Vaspitačica u jaslicama otkrila je da mrzi svoj posao, a o otkazu razmišlja svaki put kad se susretne s jednim tipom roditelja. Iako je na novom radnom mestu tek dve nedelje, već razmišlja o promeni zanimanja.

"Neki roditelji misle da su potrebe njihove dece jedino o čemu bismo trebali razmišljati, nauštrb druge dece", napisala je na roditeljskom forumu Mumsnet.

Postoje i drugi razlozi zbog kojih više ne želi da se bavi tom profesijom.

"Često radim predugo, od 7:30 do 18:30. Muka mi je od menjanja više od 20 pelena dnevno. Plata je smešna za ono što radimo, a nakon svake smene jako me bole kolena i stopala. Nemate ni minut za sebe", navela je.

Požalila se i na manjak osoblja u vrtiću i na hrpu papirologije.

Vaspitačica

Shutterstock

 

"Osećam se kao da nemam nikakvu ravnotežu između posla i privatnog života. Svaki petak dođem kući kasno i nemam vremena ni za što. Jesam li nerazumna jer želim da dam otkaz i pronaći posao u maloprodaji ili kancelariji", upitala je druge.

Korisnici saosećaju s njom. Njih 84 posto složilo se da bi trebala da promeni posao.

"Svako ima pravo da promenim posao", "Žao mi je kad se loše postupa sa osobljem", "Muka mi je kad razmišljam o radnom danu kakav opisujete", "Sigurna sam da ti nije ugodno, vaspitači definitivno zaslužuju bolje plate", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading