Šta joj se desilo? Kim Kardašijan potpuno drugačija, mnogi se pitaju da li je opet išla pod nož

Olja Jelić Vesti 13.04.2024 14:03 0

Brojni obožavatelji se pitaju da li se Kim Kardašijan podvrgla estetskim zahvatima, a neki su primetili kako rijaliti zvezda ima manje grudi

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Izgled rijaliti zvezde Kim Kardašijan često izaziva mnoštvo reakcija i rasprava, a mišljenja su podeljena. Dok neki smatraju kako je njena lepota posledica dobrih gena, neki misle kako su ipak estetski zahvati zaslužni za njenu lepotu. 

Kim je poznata po svojim prekrasnim oblinama, malenom struku i velikoj zadnjici, a mnoge obožavateljke žele da izgledaju poput nje. Kako se njezin život odvija posljednjih 17 godina ispred kamera, mnogi su primetili promene. 

Nakon razvoda od repera Kanjea Vesta, Kim je gostovala u showu Džejmsa Kordena. Fanovi su uočili kako su njene grudi manje nego ranije pa se pitaju je li to Kim otišla na plastičnu operaciju.

 

 

- Izgleda kao da je uklonila silikone, ali i dalje je prekrasna - napisao je jedan obožavatelj u komentarima.

Inače, Kim često boravi u teretani te radi na svom telu, a trenutke vežbanja rado podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Osim raskošnih atributa, Kardašijanka je poznata i po svojoj zadnjici. Mnogi se pitaju je li ona rezultat napornih čučnjeva u teretani ili estetskog zahvata?

Upravo zbog glasina o 'lažnoj' zadnjici Kim je u porodičnoj televizijskoj emisiji "Keeping Up with Kardashian" 2011. godine snimila kako je otišla na rendgen i dokazala da nije imala nikakvu operaciju.

- Rekla sam nebrojeno puta dosad - nisam imala nikakvu operaciju zadnjice. Sve je prirodno! - rekla je tada.

 

 

 

Čini se kako se kasnije ipak podvrgla podizanju zadnjice, a mnogi su isticali da joj zbog toga noge izgledaju disproporcionalno.

Kim i Kloi Kardašijan već se neko vreme odmaraju na egzotičnom ostrvu, a nedavno se našla na meti kritika zbog preteranog korišćenja fotošopa. 

Podelila je fotografiju iz plićaka, a iz minijaturnog bikinija, kako su mnogi u komentarima istakli, provirilo i malo celulita. 

 

 

- Sviđa mi se koliko prirodno izgledaš ovde. Drago mi je da nisi obrisala celulit - glasio je jedan od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading