"Učila sam od svojih roditelja": Kim Kardašijan otkrila kako je preživela svoj razvod i skandale koji su ga pratili

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 12:30 0

Kim Kardašijan kaže da joj je razvod mame Kris Džener od njenog pokojnog oca, Roberta Kardašijana starijeg, pomogao da "preživi svoj razvod" od bivšeg supruga Kanjea Vesta.

Kim Kardašijan

EPA

Kim Kardašijan kaže da joj je razvod mame Kris Džener od njenog pokojnog oca, Roberta Kardašijana starijeg, pomogao da "preživi svoj razvod" od bivšeg supruga Kanjea Vesta.

Zvezda rijalitija “The Kardashians” podnela je zahtev za razvod od repera nakon sedam godina braka 2021. godine. Par inače ima i četvoro dece: Nort (10), Sainta (7), Čikago (5) i Psalma (4).

Kraseći naslovnicu GQ-ovog godišnjeg izdanja ("Muškarac godine"), osnivačica Skimsa rekla je da su njeni roditelji bili zaslužni za to da se ona i njena braća i sestre osećaju "voljeno i saslušano" tokom razvoda, što je nju podstaklo da učini isto za svoju decu.

 

 

- Razmišljala sam o tome kako su se moji roditelji nosili sa nama - rekla je, prenosi Page Six.

- Samo se sećam da su bili otvoreni. Ono što je važno je da se deca osećaju voljeno i saslušano. Želite biti osetljivi jer su oni samo deca, a razvod je težak bez obzira na godine - dodala je. Inače, Kardašijani su se razveli 1991. godine, nakon neverstva majke Kris. Tako je završio njihov 13-godišnji brak.

Tokom braka par je dobio četvoro dece - Kortni, Kim, Kloe i Roberta Juniora.

- U redu je pokazati svoju ranjivu stranu, ali nikad ne smete naginjati na negativnu stranu - rekla je Kim. Nakon raspada vlastitog braka s Kanjeom, Kim je rekla da se okrenula terapiji kako bi uspela prebroditi razlaz na najbolji način za svoju decu.

 

 

- Imam terapeuta koji se bavi samo dečijom psihologijom i sa kojim razgovaram kako bih dobila najbolje savete o roditeljstvu - rekla je Kim i istakla kako se ponekad oseća izazovno zbog roditeljstva. Doduše, naglasila je kako ima najbolju grupu prijatelja s kojom razgovara o svemu i naziva to "najboljom terapijom".

Jedna od njenih najboljih prijateljica, Alison Stater, otkrila je za strane medije koliko je Kim bilo teško da prolazi kroz razvod, pred očima javnosti.

 

 

- Znam koliko se bojala. Jer je duboko u sebi želela da njena porodica ostane na okupu. Bila sam vrlo ponosna na nju kako je ostala jaka - rekla je Alison, dok je sa druge strane Kimina sestra Kloe rekla da je Kimino samopouzdanje "značajno poraslo" otkako je ponovno slobodna.

- Ona sada zna kakvu moć ima u sebi, za razliku od prošle sebe koja je mislila da je moć u tuđim rukama - dodala je mama dvoje dece.

 

 

 

Komentari (0)
Loading